maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameFIFA assistent-scheidsrechter Rensch maakt opwachting bij president

FIFA assistent-scheidsrechter Rensch maakt opwachting bij president

-

Does Travel - naar Suriname

FIFA-assistent-scheidsrechter Mijensa Rensch schreef recentelijk geschiedenis, door als eerste Surinaamse arbiter een WK-finale te helpen leiden. Dat deed zij op 30 oktober in India, tijdens de eindstrijd van de meisjes U-17 WK tussen Spanje en Colombia.

De succesvolle assistent-arbiter heeft op vrijdag 4 november 2022 haar opwachting gemaakt bij president Chandrikapersad Santokhi. Het staatshoofd is trots op Rensch.

In gesprek met de Communicatie Dienst Suriname (CDS) geeft de rijzende ster in de arbitragewereld aan dat ze een inspirerend onderhoud heeft gehad met het staatshoofd. “De president heeft aangegeven bijzonder trots te zijn op mijn prestaties.”

Ze mocht van hem persoonlijk de felicitaties ontvangen. President Santokhi wil meer van dit soort talenten zien. De regeringsleider is bereid om op het hoogste niveau een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van het potentieel aan dit soort talenten.

De assistent-referee met thans WK-ervaring gelooft in een mooie toekomst. Rensch: “Ik geloof in een mooie toekomst en wacht nu om geselecteerd te worden voor deelname aan de vrouwenwereldkampioenschappen voetbal 2023 in Nieuw Zeeland en Australië.”

Rensch geeft verder mee dat door hard werken, discipline en een positieve manier van denken, veel bereikt kan worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Deze vrouwen hebben geen echte ballen maar voetballen daar houden ze wel van. Waarom gaat santoki met deze madam niet naar qatar dame scheids rent dan tussen de heren ha ha ha ik ben geen voetbal freak. Ik baal van de aankomende kou in nl. Hollanders met hun grote koppen en knappe koppen maar hebben geen voorraad gas ik kan longontsteking krijgen en overlijden door de grote barre ellende in holland! Voetbal! Gezondheid gaat voor.


  gemodereerd
 2. Gefeliciteerd Mijensa, heeeel veel vrouwen in Suriname kan voorbeeld van jouw nemen, gewoon doorgang zowel in goede als in slechte tijden. Suriname heeft meer vrouwen als jouw nodig niet klachten of op gratis pakket wachten maar doorgaan en positieve denken.


  gemodereerd
 3. @ Sandra

  Koopt lekker een wollen deken, dat wil wel eens helpen.
  En als je een lieve man/vriend(in)hebt, kan hij/zij ook
  voor een lekkere warmte bron zorgen. Een lekkere glaasje
  cognac /wijn, is ook een aanrader, suc6 ermee!

  Bun tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Sandra!! De Hollanders leven in die shit kou gebrul van jou over het algemeen gemiddeld 90 jaar!! jij?? 52!!! Dus blijf weg van Hollll/ Nederrrrr land!! Jij ken de voorraden van NL niet, maar in elk geval jou soort willen zij zich niet mee bevoorraden!! Dus rot maar lekker op!! Hollanders zijn tof en jij hun kont likken! dat ben je wel waard!! Je vreet wel van hun!! Ondankbare onbenul!! Die bal komt wel tegen je kop!!


  gemodereerd
 5. president u bent afgetroefd door een vrouwelijke scheidsrechter , dus pak u biezen en laat een ander het land leiden , u heeft ons land niet uit de slop gehaald


  gemodereerd
 6. @wiep ding grote ratelslang met je rotkop ben je geboren in suriname maar je haat de surinamers met je rotgeworden kromme ratelslang tong en rotkop. Rotduivel ik hoop mooie spanje wordt wereldkampioen in qatar rotte stinkende duivel op wkn met je companen ik eet sinaasappelen uit spanje niet uit holland. Mij vogels zitten ook in spanje mij vriend ook rotduivels dag in dag uit jullie zitten in holland helemaal gefustreerd ik heb medelijden met jullie koop een ticket gaat naar het buiten dan kankeren op suriname land waar je geboren duivels zijn jullie pur sang!


  gemodereerd
 7. @zwartmans ik heb geen sterke drank nodig maar jij en @wiep ding jullie hebben 20 flessen rum nodig denk zulke gestoorde reacties van jullie ik heb super medelijden met jullie chizofrene kop. Ga naar het buitenland dan super gefrustreerd achter je pc zitten er zijn heel veel zulke gevallen op wkn van uit nl. Sterkte met jullie zieke kop!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES