maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDouane ambtenaar in zaak Saya door Hof in vrijheid gesteld

Douane ambtenaar in zaak Saya door Hof in vrijheid gesteld

-

Does Travel - naar Suriname

De douane ambtenaar R.G. is op vrijdag 4 november 2022 op last van het Hof van Justitie in vrijheid gesteld. Dit bevestigt zijn advocaat Derrick Veira tegenover Waterkant.Net.

R.G. was op 11 oktober 2022 aangehouden in de nasleep van de invoer van een peperdure auto van het merk Aston Martin door bekende ondernemer Saya, waarbij ook een andere douane ambtenaar is aangehouden.

De advocaten Veira en Benito Pick hadden eerst een verzoek tot invrijheidstelling gebaseerd op artikel 54a bij de rechter commissaris (rc) ingediend. De rc ging op donderdag 3 november 2022 mee met het verzoek en gelastte de invrijheidstelling van R.G.

Het Surinaamse Openbaar Ministerie hing hier echter tegen in beroep, waarbij de behandeling van de zaak op 4 november 2022 is geschied. Het Hof heeft uiteindelijk besloten R.G. in vrijheid te stellen.

De verdachte R.G. mag vandaag naar huis.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Witteboordencrime…je bent zo vrij. Voor n beetje wiet vergeet t maar..je zit weken tot maanden in voorarrest. En su pretendeert n rechtstsat t zijn? Vergeet t maar. Een vlag op n modderschuit vol stront.


  gemodereerd
 2. O.M. is poppenkast, niemand krijgt in Suriname een behoorlijk straf. De o.m. wordt omgekocht en laten de criminelen vrij.


  gemodereerd
 3. In Suriname kom je makkelijk vrij wat je ook doet
  Ze smijten maar met artikel zus en zo.
  Vandaar dat men Suriname als een bananen republiek ziet


  gemodereerd
 4. En wat gebeurt er met Saya??
  Ik snap niet dat hij hiervoor zo lang de bak in gaat dan hft Sur geld nodig. Als hij srd200.000 moezt betalen aan invoerrechten, laat hem 400.000 betalen. Staat hft geld nodig. Ik dacht dat Haïtianen voodoo koning waren.
  Hij hft zn les geleerd met zn vriend


  gemodereerd
 5. weer een aanfluiting en de criminelen gaan weer vrij uit , wat een bende hier in Suriname , let op dadelijk krijgt die crimineel saya een peperdure auto cadeau


  gemodereerd
 6. Bic business om als douane in Su te werken, ze verdienen nog meer dan de president, of een universitair geschoolde met een suffe baan.


  gemodereerd
 7. Geld is macht zonder geld ben je nergens, sang un dinkie é psa??? Abun dan: na tjuku tori dja, tra fassi no dé.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES