dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfiets Natin student op klaarlichte dag op schoolterrein ontvreemd

Bromfiets Natin student op klaarlichte dag op schoolterrein ontvreemd

-

Does Travel - naar Suriname

Deze man gekleed in een wit T-shirt, blauwe jeansbroek en blauwe gympies heeft gisteren op klaarlichte dag een donkergroen gelakte bromfiets op het terrein van Natin aan de Jaggernath Lachmonstraat in Suriname ontvreemd.

De bromfiets behoort toe aan de 20-jarige student Shawn, die daar op school zit. Volgens de aangever stonden twee docenten voor de school om op de bromfietsen te letten.

De verdachte, die een mondkap op had is op het terrein gekomen en heeft de brommer duwend meegenomen. Er zijn camerabeelden waarop de bromfietsdief is vastgelegd op het moment dat hij op de bromfiets zit en deze meeneemt.

Na school toen Shawn naar zijn rijtuig liep kreeg hij de schrik van zijn leven, omdat zijn bromfiets er niet meer was. De politie van Uitvlugt werd na de ontdekking ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Van de verdachte ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Deze vervloekt beest heeft echt (dréai)( droge ogen)
    Ik kan ervoor zorgen, dat hij natte ogen krijgt.
    Niet van vreugde maar van pijn, saka saka.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Heb ik tijdens mijn middelbare schooltijd ook meegemaakt , al snel hadden wij door dat de dader een van mede studenten was die vlak om de hoek woonde en tijdens de pauze met andere kleren en intergraal helm met donkeren kap de bromfiets had mee genomen…een echte boef in hart en nieren want is nu milionair en heeft een paar jaar geleden vast gezeten voor fraude als inklaarder


    gemodereerd
  3. Maar waar waren de 2 docenten dan die op de bromfietsen moesten letten??? En moesten zij geen les geven dan???


    gemodereerd
  4. Wel de docenten hadden het zeker te druk met elkaar te kletsen of op hun telefoon bezig te zijn. Een hardwerkende student die nog wat van zijn leven wil maken , en dan bestolen worden door zo een parasiet van de maatschappij, die liever de makkelijke weg kiest door andermans spullen te stelen. 😜 laten we hopen dat hij in een aanrijding zijn benen flink breekt.😇


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES