13-jarige leerling steekt klasgenoot (13) neer

7
De politie ter plaatse.

Twee leerlingen van de zesde klas van een basisschool aan de Ramgoelamweg in Suriname kregen donderdag ruzie, die na school ontaardde in een steekpartij.

De 13-jarige Delroy S. heeft zijn klasgenoot met wie hij eerder op de dag in de klas ruzie kreeg na school opgewacht en hem met een schaar in zijn rug gestoken.

Het slachtoffer dat ook 13 jaar is werd de politie naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

De verdachte en zijn moeder werden door de politie naar het politiebureau overgebracht. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 13-jarige steekgrage verdachte in verzekering gesteld.

Het verdere onderzoek is overgedragen aan Jeugdzaken.

7 REACTIES

  1. Wat als deze pubers groot worden zoveel agressie in hun kop je zal hun maar als buren kinderen hebben lijkt mij eng. In nl anders in mij omgeving buren in nl geboren jeugd nu volwassen vrouwen en mannen hun eten als olifanten met hun olifanten grote maag 5 kilo slurpen in 1 keer weg eten en schelden met hun rottong en rotkop. Allemaal even erg! Ach ja zulke mensen zijn er ook in nl.
    gemodereerd

  2. Uit wat voor ziek nest komt deze jongen, als je op deze leeftijd tot zoiets instaat bent, zie ik het heel somber in voor de toekomst van deze jongen.
    gemodereerd

  3. niets bijzonders , de jeugd is toch al bedorven , straks maken ze elkaar dood , geef niets , ons hoeven ze niet te verzorgen want wij zijn dan al de pijp uit , er is een persoon die de jeugd het verkeerde pad heeft laten kiezen , iedereen weet toch wie
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.