Surinam Airways biedt extra vluchten naar Georgetown en Miami

6
Protestbijeenkomst bezorgde SLM-burgers bij KLM kantoor in Suriname
Archieffoto: SLM op luchthaven van Suriname

In de periode van 21 november 2022 tot 05 januari 2023 zal het regionaal vliegschema van Surinam Airways worden aangepast met extra vluchten op de route Paramaribo – Georgetown – Miami v.v. Dat heeft het bedrijf in Suriname vandaag bekend gemaakt

Behalve de reguliere dinsdag en zaterdag vluchten zullen in bovengenoemde periode op de maandag en donderdag extra vluchten worden toegevoegd aan het vliegschema.

Met deze extra capaciteit speelt Surinam Airways in op de vraag naar een verruiming van afreismogelijkheden mede in verband met de komende feestdagen.

Het aangepast Regionaal vliegschema:

6 REACTIES

 1. Deze bedrijf kan niet een route garanderen zoekt nu naar andere routes hahahahah wat een vertoning.
  gemodereerd

 2. SLM begin je vliegschema op alle routes te reguleren. gistere (2 Nov) weer vertraagd naar 3 nov. begin verandering daarin te brengen. op zo een manier gaan mensen niet met jullie bedrijf willen vliegen. er is geen zekerheid.
  gemodereerd

 3. Een idioot zelfs vliegt niet met SLM!! Straks is het wederom Slechte Landing Man, wat ik niet hoop!!
  gemodereerd

 4. wat een lullenmeiers die slm , hoe wil jij dat doen dan ,jij hebt nog geen vliegtuig dat zei die minister van transport , en nu al popie jopie spelen , en hoe zit het met de vlucht uit Amsterdam die gisteren 2 november niet door ging , de KLM had een uur vertraging vandaag , nou dan zal de slm wel weer niet vertrokken zijn , de KLM vlucht was 100% vol , deze vliegmaatschappij komt in ieder geval de zelfde dag nog aan
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.