Slachtoffer bij poging beroving Musa Pasi aan het hoofd geschoten

11
Slachtoffer bij poging beroving Musa Pasi aan het hoofd geschoten

Woensdagmorgen is een slachtoffer bij een mislukte gewapende roofoverval in Suriname, aan zijn hoofd geschoten. Dit gebeurde rond 09.00u te Musa Pasi in het district Brokopondo.

Uit het onderzoek blijkt dat bijkans 7 criminelen vanuit het bos schietend op de openbare weg kwamen, waarbij voorbijrijdende auto’s genoodzaakt waren te stoppen.

De bestuurder van een zwart gelakte Nissan Terrano is bij de roofoverval geraakt aan zijn hoofd. Ondanks de schoten reed de bestuurder met hoge snelheid weg. Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

Een uur later rond 10.00u is een andere groep gezeten in een pick-up overvallen en beroofd van 10.000 SRD, ruw goud, mobiele telefoons en belangrijke documenten. Deze slachtoffers zijn mishandeld door de overvallers.

Ze zijn door de rovers na de daad terug naar Paramaribo gestuurd. Onderweg naar Paramaribo schakelden de slachtoffers de politie in.

Na de daad vluchtten de daders weer het bos in. Van hen ontbreekt nog elk spoor.

11 REACTIES

 1. Deze bandieten moeten met wortel en tak worden uitgeroeid. Ze maken het land heel erg onveilig.

  Politie en militairen moeten daar vaker op de weg hun patrouilles houden.

  Deze lamlendige smeerlappen moeten een halt toe worden gebracht.
  gemodereerd

 2. Dit zijn geen mensen, maar grote bosbeesten. Meneer Amoksi, doe hier wat aan. Nogmaals, kam het bos uit en slacht deze monsters af. Sample, heb je je al afgevraagd en onderzoek gedaan waarom 100% van deze ellendelingen die op jou lijken hardwerkende mensen overvallen? Doen hoor en deel je bevindingen in de DNA met het volk.
  gemodereerd

 3. Oppaken en gelijk de daders doodschieten in het bos!! O jawel! daar zijn de wilde dieren met name deze apen!!
  gemodereerd

 4. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Slachtoffer bij poging beroving Musa Pasi aan het hoofd geschoten.
  Dit gebeurde rond 09.00 uur te Musa Pasi in het district Brokopondo.

  Een uur later rond 10.00 uur is een andere groep gezeten in een pick-up overvallen en beroofd van 10.000 SRD, ruw goud, mobiele telefoons en belangrijke documenten. Deze slachtoffers zijn mishandeld door de overvallers.

  Van deze VERVLOEKTE CRIMINELEN ontbreekt momenteel elk spoor.
  Hieruit blijkt wederom, dat er onvoldoende wordt gepatrouilleerd door de Politie of Militairen die in dat gebied zijn gestationeerd.

  En dat weten de VERVLOEKTE BOSJES CRIMINELEN heel goed.

  Dus nu moeten ze deze (DADERS) gaan opsporen.
  En geen waarschuwingsschoten gebruiken bij hun aanhoudingen.
  Maar gericht op hun lichamen schieten. Wie het alsnog overleefd heeft geluk.

  En mochten enkele van deze BOSJES CRIMINELEN zijn aangehouden, dan dienen ze ook hun volledige namen, geboorte data’s en foto’s zonder een zwarte (balk) voor hun ogen in de media publiceren.
  Ze hebben geen enkele recht op PRIVACY.
  Het lijkt steeds meer op de situatie met de bendes in Haïti.
  gemodereerd

 5. waarom gaan we ervan uit dat het een bepaalde bevolkingsgroep is? Vaak zijn het ook Braziliaanse bendes die dit soort berovingen plegen dus laten we nog niet oordelen. Waar ik het wel over eens ben met jullie is dat deze bendes idd met wortel en tak uitgeroeid moeten worden. Slacht ze af als wilde varkens en voer ze aan de piranha’s.
  gemodereerd

 6. Ik denk dat de criminelen weten dat het gezag hen vreest !!! Er heerst allang bandeloosheid in het achterland en op de Surinaamse autowegen , echter weigert het bgezag deze aan te pakken. Maar Ho maar als jij terug schiet en je wapen is niet gedekt… mie mama dan moet je zien hoe het gezag tegen je optreed compleet met zwaar gewapende agenten en JIT medewerkers.
  Het leger beschikt niet over genoeg materiaal om deze en gene overtredingen en uitspattin gen in het achterland aan te pakken…
  Geef de MP algemene opsporingbevoegdheid ; activeer meerdere contyroleposten langs die gevaarlijke wegen. en laat shoot to kill gewon standaard bij wapengeweld zijn. A La Amerika.
  gemodereerd

 7. Gisteren zag ik een aanrijding twee autos voor mij gebeuren.. net op dat moment kwam er een politievoertuig aanrijden. Dacht Goed zo !!! nee hoor dat voertuig met agenten en dichte ruiten reed om die aanrijding heen gewoon verder !!! Mijn bek viel open !! Brayen Isaacs Pak deze shit aan man !!!
  gemodereerd

 8. Zijn mannen van het gebied zelf en zijn veels te lui om te werken, hangen altijd bij de hoeken en winkels. Dus je kan niks doen, dan moet je maar geen goud en hout uit dat gebied gaan zoeken en meenemen. Daarom zijn ze achtergesteld in alles, wat ze doen is nature van aard, alleen roven, niks nieuws. Ik zou zeggen ga niet naar zulke plaatsen, tenzij je zelf en de anderen gaat bewapenen net uzi’s of automatische geweren, kun je ze ook NEERKNALLEN, DIE BEESTEN.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.