Haastige buschauffer ramt personenwagen hard van achteren

5

Haastig een rijbaan verlaten en heel gevaarlijk invoegen voor een auto is dinsdagmiddag verkeerd afgelopen voor een chauffeur van een PG-lijnbus vol met passagiers aan de Henck Arronstraat in Suriname.

De chauffeur reed op de rechter rijbaan van de Henck Arronstraat richting het Onafhankelijkheidsplein. Ter hoogte van het ministerie van Justitie en Politie stond een kolkenzuiger op de weg geparkeerd.

De chauffeur verliet met een hoge snelheid zijn rijbaan en bij het invoegen op de linker rijbaan ramde hij een personenauto hard van achteren. De wagen raakte daarbij behoorlijk beschadigd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Een bejaarde vrouw, die ten tijde van de aanrijding voorbijliep, vertelde aan de Waterkant fotograaf dat de chauffeur dagelijks als een gek rijdt en zijn passagiers en medeweggebruikers ernstig in gevaar brengt.

Hieronder nog een foto van de situatie.

5 REACTIES

 1. vergunning intrekken en rijontzegging voor 5 jr. Deze idioten mogen niet op de weg. Ze denken altijd “nog even snel” een aktie te doen met alle gevolgen van dien.
  Of wacht de politie tot er zich een ramp op de weg gaat voltrekken met vele slachtoffers, voordat ze adequaat optreden. Het is trouwens niet alleen de politie want die doen vaak wel hun werk goed maar onze wetten maken dat deze gekke rijders innen no time weer de op de weg komen.
  gemodereerd

 2. Het bericht had anders geschreven moeten worden:
  ”Domme en hebzuchtige buschauffeur, gaat in de fout”
  Idioot achter het stuur mag ook, de meeste Srananmang
  zitten achter het stuur met of zonder rijbewijs, maar ze
  weten niet wat ze aan het doen zijn!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. De meeste van de PG chauffeurs zijn onder invloed ik zie ze roken bij de eindpunt
  Ik heb dit vaker doorgeven maar 0,0 reactie
  Ze rijden als gekken
  Geen rekening houden met de passagiers
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.