Voortvluchtige moordverdachte Henry K. (57) aangehouden

7
Voortvluchtige moordverdachte Henry K. (57) aangehouden
Foto (c) Korps Politie Suriname - bewerking Waterkant.Net

De politie in Suriname heeft dinsdagavond de voortvluchtige man aangehouden, die ervan verdacht wordt zijn ex-partner Sherida Tjokrokarijo middels messteken om het leven te hebben gebracht.

Het gaat om de 57-jarige Henry K. Hij werd door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in het district Wanica aangehouden. De verdachte is daarna overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat op het adres waar de moordverdachte werd aangehouden, ook twee mannen te weten Franklin K. en Kenneth K. zijn aangehouden.

Henry deed op maandag 31 oktober het adres waar Sherida haar intrek had genomen aan. Bij die gelegenheid ontstond er een woordenwisseling tussen de twee, waarbij Henry vermoedelijk op een bepaald moment zijn ex-partner met een scherp voorwerp een diepe steekverwonding heeft toegebracht.

Na de daad verliet hij de locatie en sloeg op de vlucht, met achterlating van het scherp voorwerp. Sherida werd naar de polikliniek gebracht, maar bleek bij aankomst het leven te hebben gelaten.

7 REACTIES

 1. Deze klootzak (en alle andere heethoofdige losers) mag (mogen) nooit meer in de gemeenschap komen. Let them rot in hell.
  gemodereerd

 2. Beste schrijver van het bericht, is het duidelijk waar de andere twee mannen te weten Frany K. en Kenneth K. voor zijn aangehouden?
  Het zou handig zijn om te proberen dat deel van de informatie te achterhalen en ook te delen.
  gemodereerd

 3. Pajeh yu klari k’ba!! mentjret en ga nu in je broek poepen in Santoboma Yail!! Kanthol Batjok!! Batjok!!
  gemodereerd

 4. Stuur deze saka saka beest met een kilo cocaïne naar Sri lanka.
  Daar wordt hij na een paar dagen opgehangen.
  Dat is goedkoper dan hem hier gaan verzorgen in onze nationale hotel Santoboma.
  gemodereerd

 5. Het was nu de beste kans op deze voortvluchtige dader te schieten van achteren op de vlucht!! AI boi!! deze kans krijg je niet makkelijk!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.