dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandSLM vluchten route Amsterdam - Paramaribo vandaag uitgevallen

SLM vluchten route Amsterdam – Paramaribo vandaag uitgevallen

-

Does Travel - naar Suriname

Surinam Airways heeft zojuist bekend gemaakt, dat vanwege een uitgelopen technisch onderhoud op het ingehuurd vliegtuig van Airhub Airlines, zij genoodzaakt was de vluchten PY993/994 van 02 november 2022 uit en naar Amsterdam en Paramaribo volgens een gewijzigd vliegschema uit te voeren.

“Mijn SLM vlucht van Schiphol naar Suriname van vanmorgen 10.20u vertrek met dit vliegtuig (foto) is vandaag om 16 u gecancelled. Als oorzaak werd een “technische storing” genoemd. De passagiers hebben moeten wachten tot 16 u. De SLM vlucht vertrekt morgenmiddag om 13.00 u” aldus fluitist Ronald Snijders die bovenstaande foto op Facebook plaatste.

Intussen zijn passagiers op de hoogte gesteld van de nieuwe aanmeld, vertrek en aankomsttijden. Surinam Airways biedt haar verontschuldiging aan voor het ontstane ongerief.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. president en nu , voor de zoveelste keer worden passagiers bedonderd , en betaald u alle kosten weer van ons geld dat het volk toehoort , donderstraal eens op met uw slm

  aan alle dommerds die er weer zijn ingetrapt om toch een ticket te boeken bij de slm , nou sukkels wij en velen hebben geen medelijden met jullie , mochten jullie dit jaar toch nog komen , ga dan de straat op en beklaag je bij de president


  gemodereerd
 2. Het is en blijft een Slappe Lul Maatschappij!! Ik snap niet waarom de mensen zo koppig zijn om toch slm te vliegen!!


  gemodereerd
 3. Het gaat maar door. Ik zou de komende week een retourtje boeken bij deze maatschappij om gezellig ooroe jaarie in Suriname te vieren, maar voor mij en de rest van de groep is het hélemaal over en uit, voorgoed. De SLM is onbetrouwbaar.


  gemodereerd
 4. Kleur van KLM toestellen kunnen ze wel kopiëren maar de service, professionaliteit en punctualiteit van KLM kunnen ze nooit kopiëren.


  gemodereerd
 5. De reacties zeggen al genoeg
  SLM
  Waarom de mensen toch boeken is voor mij een raadsel
  Weten ze nu nog niet dat de vliegtickets van slm niks voorstellen
  In Nederland kunnen ze niks maken ze zijn verplicht de mensen te vergoeden in Suriname hebben ze lak aan je


  gemodereerd
 6. Vol vertrouwen hebben velen een ticket, gekocht en het is werkelijk belangrijk voor al deze mensen.

  Maar ook ik, weet ondertussen dat het hoofd overloopt van onzekerheid, twijfel en de onbetrouwbaarheid van de SLM.

  Het zijn geen domme mensen en in de verre verste geen sukkels. De onbetrouwbaarheid, onstabiele maatschappij en de leiding, geeft wel extra zorgen.

  Als reisvreuge toeslaat, bestaat daar geen enkel medicijn voor. En dan weet men tot de dood dat ze een blije persoon is en geen sukkel.

  SLM, bekend kleur!


  gemodereerd
 7. In Amsterdam zal de voedselbank hopelijk het eten van de vlucht gekregen hebben want weer invriezen is geen optie Ik hoop dat het eten in Suriname aan de dak en thuislozen of tehuizen zal worden geschonken want weer bevroren en ontdooide pom is niet te vreten.
  SLM is een nationale Kunu in Suriname


  gemodereerd
 8. Ook KLM gaat met deze problemen te kampen hebben.
  Ze zijn door de overheid geholpen met miljarden euro’s. Door de vaccinaties is het ziekteverzuim thans heel hoog en gaat het alleen maar erger worden. Dat gaat zich straks laten zien in het uitvallen van veel vluchten.
  Boosteren, mensen, boosteren. Het liefst elke dag een spuit.


  gemodereerd
 9. Zeker weer een vliegende doodkist gehuurd, doek dat hele poppenkast maar op man! Laat maatschappijen met goed
  machines, het traject onderhouden.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 10. klopt Leek , de slm moet kleur bekennen , er is maar een kleur die hen in deze shit gebracht heeft en dat is paars toch


  gemodereerd
 11. Ronald Snijder , we hadden jou beter ingeschat , jij bent een hele goede dwarsfluit speler , maar jij had toch kunnen inzien dat je nu kan fluiten naar een vlucht van de slm

  iedereen die met de slm vliegt moet beseffen dat jij de ticket betaald voor die vlucht , maar wij de gewone Surinamer moeten ook telkens meebetalen , want slm verdiend niets aan een vlucht , en om die duizenden nietsnutters te betalen , stort de regering miljoenen US Dollars per maand , verdomd het is ons geld , regering stopt daarmee en help ons


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES