‘Shailesh (51) wilde partner Joyce al langere tijd om het leven brengen’

12
50-jarige man vast na dodelijke val vrouw (47) uit raam

In Dordrecht is maandag de pro-formazitting van start gegaan in de zaak waarbij de 47-jarige Joyce overleed na een val uit het raam van haar woning aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Justitie zegt dat ze vermoedelijk probeerde te ontkomen aan haar belager, haar 51-jarige partner Shailesh.

Volgens de officier van justitie was het al langere tijd het idee van de man om Joyce om te leven te brengen. Daarvoor had hij een stanleymes gekocht. Vlak voor de sprong is ze met dit stanleymes in de woning in haar nek gestoken door haar partner. Ook kneep hij haar keel dicht.

Op het moment dat het mes afbrak en hij een nieuw mes ging halen, is zij van de balustrade gesprongen. Ze overleefde de val niet en kwam te overlijden. Volgens de advocaat van Shailesh is het overlijden van de vrouw te wijten aan de val en niet aan bloedverlies of de snijwonden. Volgens haar is er daarom geen sprake van moord of doodslag.

De officier van justitie betwist dit en gaf aan dat de man het slachtoffer in de positie bracht, dat ze zich gedwongen voelde te springen. Joyce zou vervolgens alleen nog het raam als uitweg hebben gezien. Justitie ziet de dood van de Joyce daarom als een geval van moord of doodslag.

De verdachte is geboren in Suriname, waar hij Joyce drie jaar geleden leerde kenen toen ze op vakantie was. Justitie is bang dat de hij terugkeert naar Suriname voor het tot een rechtszaak komt en noemt hem vluchtgevaarlijk. Op het verzoek van zijn advocaat om voorlopige vrijlating ging de rechtbank niet in.

De rechtszaak gaat verder op 5 januari wanneer de zaak inhoudelijk zal worden behandeld.

12 REACTIES

 1. Voor mijn part mag zijn advocaat hetzelfde overkomen als ze dochters heeft. Deze mensen zijn werknemers van de duivel. Shailesh moet de maximale straf krijgen en de sleutel moet eeuwig kwijt zijn. Stink hond.
  Vrouwen, let op met wie je een relatie begint.
  gemodereerd

 2. Je bent hier op vakantie en je komt een vent tegen (die hier in Suriname niet meer meetelt) en je raakt verliefd om zijn praatjes en je haalt heel veel rommel naar Nederland. Laten ze die moordenaar daar houden voor hem is hier geen plaats meer.
  gemodereerd

 3. Zij was een lieve rustige buurvrouw van mijn ,
  Die man moet zonder pardon levenslang met TBS krijgen ” NOGMAALS zonder pardon ”
  Ik kende haar persoonlijk ook tijdens haar vorige relatie ( zij verdient dit niet) kort voor het geval spraken wij nog samen met die duivel 👹👺.
  Triest echt waar ( lieve vrouw) RIP IN PEACE BUURVROUW 🙏⛅️🌝🙏
  gemodereerd

 4. Deze man had zeker nog geen paspoort en relatie problemen met de vrouw die haar die paspoort moest bezorgen. De enige uitweg was hier in de gevangenis zitten totdat je automatisch genationaliseerd wordt.

  Pas 3 jaar iemand kennen en heel lang met moordplannen lopen gaat bij mij er nog steeds niet in.
  gemodereerd

 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  ‘Shailesh (51) wilde partner Joyce al langere tijd om het leven brengen’.

  De verdachte is geboren in Suriname, waar hij Joyce drie jaar geleden leerde kenen toen ze op vakantie was.

  Justitie is bang dat de hij terugkeert naar Suriname voor het tot een rechtszaak komt en noemt hem vluchtgevaarlijk.
  Op het verzoek van zijn advocaat om voorlopige vrijlating ging de rechtbank niet in.

  Gelukkig dat de RECHTBANK in Nederland niet op het verzoek van de advocaat is in gegaan.
  Want hij is en blijft vluchtgevaarlijk.
  Hij zou zich daarna schuil gaan houden in een district in het (warme) Suriname.
  gemodereerd

 6. Deze zg man, mag in mijn ogen niet langer in leven blijven !
  Mag wel maar dan weet niet of het dag of nacht is, het enige
  wat hij zou wensen is, zo snel mogelijk doodgaan.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Nou dan is het heel simpel!! Niet al te langere tijd op deze dader te wachten!! Gelijk binnen nu dan straks de nek omdraaien!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.