Kapitein dorp Marowijne vlucht na mogelijk ontucht met minderjarige stiefdochter

7
politie controlepost te Stolkertsijver in Suriname
Archiefbeeld politie controlepost te Stolkertsijver

De politie in Suriname heeft de verdachte L.D. in verzekering gesteld, nadat zijn partner naar de politie stapte om aangifte tegen hem te doen. De man zou mogelijk seksuele handelingen met zijn minderjarige stiefdochter hebben gepleegd.

Nadat de vrouw verwittigd werd door het slachtoffer over het gebeuren, stapte de man in zijn voertuig en reed weg. De redactie verneemt dat de man, die kapitein is van een dorp in Marowijne, mogelijk richting het oosten was gevlucht.

De verdachte werd uiteindelijk bij controlepost van Stolkertsijver aangehouden door politie van Moengo. Hij werd overgedragen aan de politie van Santodorp, waar de aangifte ter zake is gedaan.

Gezien het feit dat het om een minderjarig meisje gaat, is de zaak en de verdachte overgedragen aan de Jeugdpolitie voor verder onderzoek. L.D. is inmiddels in verzekering gesteld.

Vernomen wordt dat hij vorig jaar reeds een poging had ondernomen om zich te vergrijpen aan het kind, maar dat er toen geen aangifte werd gedaan.

7 REACTIES

 1. Het is bekend dat de ethische en morele normen en waarden van de bosland dignitarissen in Suriname niet passen in een beschaafde samenleving waar ze het goede voorbeeld zouden moeten geven. Velen hebben bordelen in het binnenland of faciliteren prostitutie. Onlangs heeft een groep 35.000 US dollar gemeenschapsgeld in eigen zak gestoken. Daarnaast wordt grof geld verdiend door de bosland dignitarissen met de smokkel van brandstof naar Frans Guyana. Deze mensen krijgen een toelage van de overheid maar doen niks positiefs voor het binnenland. Integendeel, veel criminelen die gezocht worden in Paramaribo krijgen onderdak van de kapiteins en basjas in het binnenland. Ik pleit al heel lang voor de afschaffing van deze poppenkast.
  gemodereerd

 2. Deze kapitein is dus geen leider maar een zieke hond. Hoe ziek moet je in je hoofd zijn om zoiets te doen en uit het artikel blijkt dat hij al eerder een poging ondernam om het meisje te verkrachten. De dorpsbewoners weten wat voor een straf deze man verdient.
  gemodereerd

 3. Kapiteintje is dus een vieze pedo.

  Is Suriname nu ook al het nieuwe pedo land geworden?

  Zo weinig bewoners, maar zoveel pedo’s, niet normaal meer.

  Walchelijke toestanden!
  gemodereerd

 4. Deze saka saka lager dan een zwerfhond, moet ”Penis loos door het leven gaan”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Kijk wat hun doen in dorp onderelkaar geil dit elkaar aandoen te weinig onderwijs genoten teveel bezig met seks en plezier. Lijkt wel mij idiote rot allochtone buurvrouwen geilen en kwijlen op mij willen dat haar rot kinderen met mij laten opgroeien hun vreten en schijten als de duivel totaal geen andere prikkel in hun kop. Suriname gaat ook diezelfde kant op. Vandaag gelezen neaderthalers uitgeroeid door seks.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.