Aspirant van politie lost schoten na aanval door groep chillende mannen

9
Man schiet met vuistvuurwapen

Een aspirant van de Surinaamse politie heeft afgelopen middernacht schoten met een wapen gelost nadat hij aangevallen werd door een groep mannen, die bezig waren te chillen op de openbare weg. Dit gebeurde aan de Cocobiacoweg in Suriname.

De politieman was in burger toen hij de chillende mannen vroeg om de weg vrij te maken, zodat hij langs kon rijden met zijn voertuig. Dit viel echter niet in goede aarde bij de groep, waarna de man werd aangevallen.

Hij werd daarbij bekogeld met blikken, waarbij de politieman genoodzaakt was enkele schoten te lossen om de mannen op andere gedachten te brengen.

Dit had echter geen effect want de mannen hielden niet op en gingen door met hun aanval, waarna de aspirant de plaats heeft verlaten en gereden is naar het politiebureau Uitvlugt.

De politie van Uitvlugt is belast met het onderzoek.

9 REACTIES

 1. “Heeft de plaats verlaten”. Verstandig besluit, je weet maar nooit wat dat gespuis anders nog van plan was uit te halen.
  gemodereerd

 2. Ergens jammer dat de aspirant politie niet “gericht” heeft geschoten om deze geweldenaars op andere gedachten te brengen.
  De minister van Justitie en Politie moet zijn achterban nu toch wel een halt toeroepen anders is hij geen knip waard in de samenleving
  gemodereerd

 3. Chillen in middernacht.
  Wat doen ze dan overdag?
  De politieman is gaan schuilen in de politiebureau.
  Zo gaat het dus tegenwoordig.
  gemodereerd

 4. “chillende mannen”

  Zijn dat die dronken Wannabee criminelen die op elke hoek van de straat staan te zuipen en heel de buurt onderpissen puur uit verveling en geen doel in het leven…
  gemodereerd

 5. Als je chillt val je niet aan, dan ben je rustig. Dat was niet chill dus. Normaal zou ik zeggen, waarom heeft een adspirant een wapen, maar deze keer kwam het goed uit.
  gemodereerd

 6. Als je chillt val je niet aan, dan ben je rustig. Dat was niet chill dus. Normaal zou ik zeggen, waarom heeft een adspirant een wapen, maar deze keer kwam het goed uit. Gelukkig heeft hij een goed verstand en heeft hij niet gericht geschoten, maar gedaan wat hij moest doen. Back off en ga naar het politiebureau.
  gemodereerd

 7. aspirant zegt genoeg , en was hij alleen , raar verhaal, en kan ook niet gericht schieten , en vluchtte naar een dichtbij zijnde politiepost , nou dat was het
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.