Zwerver breekt in en steekt belangrijke documenten GMD in brand

6
vuur

De 50-jarige Steven V. is maandagmiddag door bewakers van Grassalco en een ambtenaar van Geologische Mijnbouwkundige Dienst in Suriname (GMD) aangehouden, nadat hij in het pand van GMD aan de Trefbalstraat had ingebroken. Ook zou hij daarbij belangrijke documenten in brand hebben gestoken.

Volgens de ambtenaar van de GMD kwam hij rond 16.00u op het werk aan. Plotseling zag hij dat er rook vanuit het achterterrein kwam. Hij nam poolshoogte en zag tot zijn schrik dat de verdachte bezig was documenten van het bedrijf in brand te steken.

Na de betrapping rende de verdachte in de richting van Grassalco waar de ambtenaar van GMD samen met de bewakers de verdachte aanhielden.

De politie van Livorno werd ingeschakeld en ging na de melding ter plaatse. De verdachte werd overgedragen aan de politie. Waarom hij de documenten in brand heeft gestoken is niet bekend.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de notoire inbreker, die een zwerversbestaan leidt, in verzekering gesteld.

6 REACTIES

 1. Hij liep langs en dacht vandaag ga ik documenten verbranden.
  Of is hij betaald door iemand?
  gemodereerd

 2. Dus de wachtets zien de zwerber niet, ruiken niets branden en een werknemer komt om 4 u en ziet de zwerver bezig???????
  Lijkt dit zuivere koffie????
  Wat voor belang hft de zwerver bij het verbranden van deze stukken??
  gemodereerd

 3. Set-up….we weten allemaal dat grassalco in zwaar weer verkeerd door corruptie…bewijsmateriaal is verbrand …..
  gemodereerd

 4. Ik ben benieuwd ” gaat weer de DOOFPOT IN🇸🇷
  Free for all country op het ogenblik, een beetje MONEY & MACHT krijgt je alles voor mekaar.🇸🇷🤷‍♀️🤷‍♂️ , redactie / directie & medewerkers jullie mogen dit ook verwijderen want de waarheid is hard om te horen cq confronteren 🤷‍♂️🤷‍♀️daarom staat SRANANG KONDRE achter in de rij .
  Onrechtvaardig praktijken worden in de DOOFPOT GEDEPONEERD ( POLITIEK van Suriname is Smerig en ongeloofwaardig 👺👹🔥🔥🔥🌶🌶🌶🤝👀🦻🧠
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.