zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt voortvluchtige Henry die ex-partner Sherida doodstak

Politie zoekt voortvluchtige Henry die ex-partner Sherida doodstak

-

Does Travel - naar Suriname

De man die gisteren de 49-jarige Sherida Tjokrokarijo doodstak, is nog steeds voortvluchtig. Het gaat volgens de Surinaamse politie om haar ex-partner Henry K.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat Sherida twee weken geleden ruzie kreeg met Henry. De vrouw nam vanaf dat moment haar intrek bij haar zoon die in het district Commewijne woonachtig is meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte Henry deed op maandag 31 oktober het adres waar Sherida haar intrek had genomen aan. Bij die gelegenheid ontstond er een woordenwisseling tussen de twee, waarbij Henry vermoedelijk op een bepaald moment zijn ex-partner met een scherp voorwerp een diepe steekverwonding heeft toegebracht.

Na de daad verliet hij de locatie met achterlating van het scherp voorwerp en is nog voortvluchtig. Het slachtoffer werd naar de polikliniek gebracht, maar bleek bij aankomst het leven te hebben gelaten. Een arts stelde formeel de dood van het slachtoffer vast.

Het ontzielde lichaam van Sherida is ter obductie door de politie in beslag genomen. Ook het scherp voorwerp dat op de locatie is aangetroffen, is in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Jammer dat er op deze aardbol nog steeds mannen rondlopen die denken dat ze het recht hebben vrouwen dit aan te mogen doen. Het zijn meestal de grootste losers en mislukkelingen die een vrouw dit aan kunnen doen. Vrouwen kijk uit, die kerels kunnen zich alleen man voelen als er een vrouw/man is die hun beroerde ego kan strelen.


  gemodereerd
 2. Heel zielig man, maar wees blij kolérelijer dat het niet mijn zus
  is. Anders zou ik je zeker op je wachten na dat jij je straf hebt
  uitgezeten!!!!!!!! Zou je bij de uitgang opwachten en klari tori!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES