Opening Suriname Tennis Centrum op zaterdag 5 november

4
Opening Suriname Tennis Centrum op zaterdag 5 november

Na een proces van meer dan 20 jaar is de Surinaamse Tennis Bond (STB) de eerste sportbond, na de Surinaamse Voetbal Bond, die over een eigen faciliteit beschikt.

Op zaterdag 5 november vindt de officiële opening plaats van het Suriname Tennis Centrum en zullen vooraf om 16.00u de allereerste tennis finales worden gespeeld.

De sprekers zullen de aanwezigen daarna in een korte presentatie door het proces van totstandkoming leiden waarna het centrum om 18.15u feestelijk geopend zal worden aan de Librastraat 18 in Paramaribo-Noord.

Van de STB zullen oud-voorzitter Manodj Hindori en huidig voorzitter Diego van der Zwart het woord voeren.

Daarnaast spreken ook Ramon Tjon A Fat, voorzitter van het Surinaams Olympisch Comité en een vertegenwoordiger van het Surinaamse ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport de aanwezigen toe.

4 REACTIES

 1. Zulke inspirerende ontwikkeling zie ik graag langs komen, heel veel plezier en succes toegewenst .⚡️🥎🎾♥️🎾🏓⚡️🇸🇷🤷‍♂️🤷‍♀️☝️🤟👊🤝
  gemodereerd

 2. En waar staat het Tennis centrum? Hoeveel velden heeft het centrum? Waarom heeft het 20 jr geduurd voordat het centrum er eindelijk staat. Is het een initiatief van de staat? Waar of hoe kunnen geinteresseerden zich inschrijven?

  Zo kan ik nog wel veel meer vragen stellen! Jammer dat de informatie altijd zo beperkt is…!
  gemodereerd

 3. koncensi , wat laat je kom dan zaterdag 5 november naar Suriname , dan kan je daar heen gaan en al die vragen aan STB stellen , en alles met jou ogen aanschouwen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.