Man dreigt woning in brand te steken nadat vrouw relatie verbreekt

5
Man dreigt woning in brand te steken nadat vrouw relatie verbreekt

Deze laagbouw houten woning aan de Chandipersadstraat in Suriname is zaterdag in de vroege ochtend rond 03.30u in vlammen opgegaan. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de politie van Santodorp een man in verband met de woningbrand opspoort.

De verdachte, die tevens partner is van de eigenaresse van het huis, had gedreigd met brandstichting.

De vrouw vermoedde dat haar partner een buitenechtelijke relatie erop na hield, waarna zij besloot om de relatie met de man te beëindigen. Daarna zou de man gedreigd hebben het huis in brand te zullen steken.

Uit buurtonderzoek blijkt dat de vrouw vanwege een sterfgeval bijkans twee maanden niet in het huis woonde.

De politie van Santodorp is belast met het verdere onderzoek.

5 REACTIES

 1. dan schiet man ex vrouw dood, dan mishandeld ex man ex vrouw, dan vecht ex man met nieuwe vriend ex vrouw, nu steekt ex man huis van ex vrouw in brand!! zijn er zoveel labiele mannen in Suriname??
  Wordt het geen tijd voor een praatgroep/ club voor mannen die in de knoop zitten met zichzelf na een stukgelopen relatie? want zo kan het niet doorgaan….het geweld neemt steeds ergere vormen aan. I.p.v. rotzooi van dada en dodo en bordo op internet te proppen, kunne journalisten beter mannen gaan interviewen die als roll model voor de rest kunnen fungeren want dit gaat faliekant fout!
  gemodereerd

 2. Wat is dat toch, altijd maar woningen in de fik steken als ze hun zin niet krijgen.
  Lijken toch net kleine kinderen (4 jaar lagere school, deze uitspraak is dus juist), die hun zin niet krijgen.

  De straffen maar verhogen in 10 jaar cel en de volledige terugbetaling van de woning.

  Wat zijn dit toch achterlijke egoïstische klootzakken.
  Denken letterlijk alleen maar aan zichzelf.

  Wat doet deze klootzak zijn ex aan, ik zou hem financieel helemaal uitkleden.
  Maar zal vast wel weer een kale kip zijn, maar zou toch op elke SRD die hij verdient juridisch aanpakken.

  Vieze rat dat het is.
  gemodereerd

 3. A#/Moen!! Jullie hebben toch gelezen dat na een onderzoek is gebleken, dat SUUS een ecu van 4e klas heeft!! en als puntje bij paaltje komt, dan zijn ze nr 1 en weet altijd alles beter. Hiervoor kan je hen een 10plus geven!! Kijk waar zij nu staan!! onder de gemiddelde 3e wereldland!! Na sos kao..o bigi mofo!! Oh ja!! zij zitten ook op de vergoeding te wachten m.b.t. de slavernij!! Geef hen een Hangmat!! Een heleboel is zo lui en je wilt niet weten!! Ze zijn al dood, maar wel zo lui om neer te vallen!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.