Man schiet voor bar tijdens vechtpartij

3
Man schiet met vuistvuurwapen

Een 28-jarige man in Suriname is door de politie in verzekering gesteld, nadat hij zondag in de vroege ochtend tijdens een vechtpartij voor een bar te Meerzorg schoten met een vuistvuurwapen zou hebben gelost.

De politie van Meerzorg, die de melding van het schietincident binnenkreeg toog naar de locatie. Intussen was de verdachte Dhiradjkoemar G. door omstanders aangehouden.

Bij onderzoek trof de politie twee hulzen en een scherpe patroon aan. Het wapen waarmee de man heeft geschoten is nog niet terecht.

De verdachte gaf toe tweemaal met een vuistvuurwapen te hebben geschoten. Nadien zou hij door een omstander zijn ontwapend, die er met het wapen vandoor is gegaan.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

Bij onderzoek trof de politie twee hulzen en een scherpe patroon aan. Het wapen waarmee de man heeft geschoten is nog niet terecht.

3 REACTIES

 1. Ach het is toch altijd een puinhoop met zatlappen en hoerige types, bij die bar daar zondags in de vroege ochtend de politie laat zich ternauwernood zien omdat ze anders collega’s en andere bekenden op moeten pakken die met drank op achter het stuur willen kruipen of al rijden
  gemodereerd

 2. Het zijn mensen die geen vertrouwen, inzichzelf hebben.
  Vertrouwen, regelmatig op wapens.
  Zonder wapens, zouden die zelfde mensen in hun gulp kruipen.

  Zijn bang voor ongewapende pleziermakers en hun kracht.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.