“Hij heeft geen rijbewijs, maar l*lt achter het stuur”

7

Een autobestuurder zonder rijbewijs, is vanmiddag door de voorgevel van Yinrong Trading Company N.V. aan het Molenpad in Suriname gereden. De schade is enorm zoals op de foto te zien is.

Hoewel er tientallen personen in de zaak aanwezig waren, raakte niemand gewond. Op het moment van gebeuren stond niemand op de plek waar de auto de voorgevel raakte.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De bestuurder verklaarde dat hij tijdens het parkeren door de voorgevel is gereden. Hij zelf weet niet precies hoe hij dat heeft laten gebeuren.

Een buurtbewoonster is niet te spreken over het feit dat de bestuurder zonder rijbewijs deelnam aan het verkeer. Zij noemt hem een verkeerscrimineel en vindt dat de politie korte metten met hem moet maken.

Hij heeft geen rijbewijs, maar l*lt achter het stuur. God zij dank dat hij niet een onschuldig persoon heeft aangereden of een zware aanrijding heeft veroorzaakt“.

De vrouw zegt dat met hoge boetes of zware straffen afgerekend zal worden met autobestuurders zonder rijbewijs.

Voor mijn part moet de politie illegale bestuurders een boete vanaf 100.000 SRD opleggen en de rijbevoegdheid voor minimaal 10 en maximaal 20 jaren ontzeggen. Als ze niet meteen kunnen betalen, hun bezittingen in beslag nemen en veilen. Kale kikkers opsluiten voor 10 jaren of meer“.

7 REACTIES

 1. Inderdaad moet het Openbaar Ministerie afrekenen met zulke gasten. Torenhoge boetes aan deze gasten opleggen totdat ze het afleren.
  gemodereerd

 2. ach mensen als je geen rijbewijs hebt , geeft niets hoor , hier wordt je dan gewoon beschouwd als legale weggebruiker , en wordt het moeilijk dan zorgt nibte er wel weer voor dat je vrij komt en zo weer kunt rijden zonder rijbewijs , amoksie 😎👍🏽👍🏽
  gemodereerd

 3. Goedzo mevrouw, 100.000 boete of 10jaar gevangenis. Alleen, wie zal deze wetten maken want de politie handelt volgens de wet en de assemblee is een uitvloeisel van de regering en alle regeringen denken alleen aan hun zak want ze willen in die 5jaren stinkend rijk worden en t volk betaald. Alleen Venetiaan deed t goed. Jammer.
  gemodereerd

 4. Als Nederlander waar een rijbewijs halen heel lastig is moet je in Suriname een Internationaal rijbewijs van de ANWB hebben om te mogen rijden ( na 2 wkn) wat een vertaling is en niet meer dan dat. Surinamers echter mogen in NL een half jaar met een Sur rijbewijs rijden. Waarom deze vorm van discriminatie?
  Trouwens ooit gezien in Su dat de politie iemand aan de kant heeft gezet om te controleren?
  gemodereerd

 5. Maak die vrouw a.u.b zo snel mogelijk vrouw officier van Justitie.
  Alles beter dan die ruggegraatloze idoten die er nu zitten.

  Deze klootzakken 10 jaar opsluiten en auto vernietigen en flinke boete en alle schade verhalen tot de laatste SRD verhalen op die klootzak!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.