Houttruck gekanteld op Afobakaweg na uitwijken voor roekeloze inhaler

5
Houttruck gekanteld op Afobakaweg na uitwijken voor roekeloze inhaler

Een truck beladen met houtblokken is zaterdagmiddag gekanteld op de Afobakaweg in Suriname. Het verkeersongeval vond plaats ter hoogte van Koinakondre omgeving mast 70.

Volgens de eerste informatie reed de truck richting Paramaribo. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam een Nissan Frontier pick-up aangereden.

Op een bepaald moment haalde de pick-up bestuurder een bus in en op hetzelfde moment kwam de truck aangereden. De chauffeur week uit voor de pick-up waardoor de truck kantelde.

De chauffeur raakte gewond en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Op het moment van schrijven is men met man en macht bezig de truck te bergen.

5 REACTIES

 1. De truck moest niet uitwijken
  De weg piraten doen dit vaker omdat ze weten dat de tegenpartij anders gaat handelen als ze zien en weten dat de bestuurders niet meer uitwijken dan denken ze 2x voordat ze deze fratsen uithalen
  gemodereerd

 2. Teken dat de malafide bedrijven onrechtmatig bezig zijn om de rijkdommen van Suriname te plunderen, en en medewerkers en het binnenland geen graantje mee pik 🤷‍♀️🤷‍♂️👹👺boontje komt om zijn loontje.
  De rijkdommen van SRANANG KONDRE zijn in UITVERKOOP 👀🔎🔍😭😭🇸🇷🔥🔥🔥
  gemodereerd

 3. klopt deze lading illegaal hout was weer bestemd voor china , ddb had het hele tropische bos al aan de chinezen gegeven , maar debby jij vind het toch niet erg dat er in Suriname ook een Sahara ontstaat toch , lekker zanderig en ’s nachts vorst en overdag temperaturen boven de 50 graden Celsius kun je lekker gaan zonnen toch
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.