17-jarig vermist meisje zegt ‘dat ze in Frans-Guyana zal worden verkocht’

6
meisje
Foto ter illustratie

De 17-jarige Kayleigh S. wordt sinds donderdag in Suriname vermist. De moeder van het slachtoffer deed die dag aangifte bij de politie van Meerzorg. In gesprek met Waterkant.Net zegt de moeder dat haar dochter in een auto is meegenomen.

Het is vaker voorgekomen dat haar 17-jarige dochter van huis is weggelopen. Dit keer heeft zij Whatsapp- en voice berichten voor haar moeder gestuurd, waarin zij aangaf dat ze in Frans-Guyana zou worden verkocht.

Na de aangifte werden diverse politiebureaus van de vermissing op de hoogte gesteld. Volgens de moeder stuurde haar dochter haar foto’s van twee mannen, met wie ze zou zijn vertrokken. De moeder stuurde deze foto’s ook naar de politie.

Nu blijkt dat de dochter een screenshot zou hebben ontvangen, van de foto’s die haar moeder naar de Surinaamse politie heeft geappt. Dit zet de moeder aan het denken; ze vraagt zich af hoe haar dochter op de hoogte is van hetgeen zij voor de politie heeft gestuurd en door wie haar kind ingelicht wordt.

Volgens de moeder is een agent tewerkgesteld op station Albina degene die de informatie en de Whatsapp berichten naar haar dochter zou hebben toegestuurd of haar op de hoogte heeft gesteld. De moeder zegt aan de redactie dat ze niet stil zal blijven zitten.

“Een wetsdienaar, die juist een voorbeeld moet geven, gaat als het ware in de fout en geeft belangrijke informatie door aan verdachten, die haar dochter hebben meegenomen. Ik weet dat mijn dochter ook in de fout is gegaan, maar ze is nog een kind. De ouderen moeten hun verstand gebruiken en het meisje naar huis sturen”, aldus de bezorgde moeder.

Het meisje is tot het moment van schrijven nog niet huiswaarts gekeerd. Het onderzoek duurt voort.

6 REACTIES

 1. Zet haar foto online en zoek haar zelf. Vanaf de 1 ste keer dat ze weggelopen is moest je haar een stevig pakslaag geven
  gemodereerd

 2. Afschaving van de slavernij en contactarbeid is in Suriname nog steeds niet afgeschaft en dit is hiervan een schoolvoorbeeld van mensenhandel, kinderarbeid, uitbuiting, ontvoering, onderdrukking, geen mensenrechten, enz.

  Er zijn in Suriname personen die hiermee valuta verdienen.

  Deze misdadigers/ criminelen zullen zich ook met wapenhandel, prositutie, drugshandel, enz bezig houden en zich aan geen wet of recht houden om
  hun valuta te verdienen.

  Suriname moet daarom goed opletten welke vreemdelingen, onfrisse figuren ze naar Suriname binnen halen, waar dit soort zaken in hun landen heel veel voor komt en de autoriteiten geen greep op hebben, oa Haiti, Domicaanse republiek, Afganistan, Brazilie, Columbia, Venezuela, China, enz.

  Suriname is steeds meer aan het afglijden sinds neks no fout, paluloe jongens, pnr, linkse groeperingen, militairen, avonturiers, gelukzoekers, drugshandelaten, wapenhandelaren, marrons, bankrover, geteisem, in het machtcentrum van Surinsme kwamen vanaf de onafhankelijkheid en vooral na 25 Februari 1980.

  Zie wat er van Suriname terecht gekomen is door deze gelukszoekers, alleen maar losbandigheid, de grondwet, verdragen vertrappen, staatsgrepen, geen bestuur en geen beleid, moord en verderf, mensen oppakken, vermoorden, een daad stellen, monddood maken, bang, apatisch, zelf verrijking, mensen afhankelijk maken, het vertouwen weg halen bij mensen, die geen eigen initiatieven meer hebben, grote leningen met hoge renten bij binnen en buitenlandse crediteuren die niet kunnen worden afgelost, ontwaarding srd, geen valuta, one China beleid, talrijke nieuwe Chinezen, die de supermarkten in handen hebben, onze rondhout en goud ook in handen hebben of gaan krijgen, enz.

  Zie wat bruma, wie egi sani, de geboorte van boni, henk aron op 25 November 1975 moest Suriname onafhankelijk worden en hij zo graag de eerste president van de republiek Suriname wilde worden en kon worden door bruma, de staatsgreep van 25 Februari 1980, 8 December 1982 moorden, Moiwana 86 moorden en zijn, Suralco weg uit Suriname, Marienburg en Wageningen Nickerie en Bruynzeelhouthandel, dicht.

  Illegale brazilianen, dominucanen, haitianen, chinezen, turken, marrokanen, venezolanen, columbianen, enz in Suriname.

  Er was gewaarschuwd dat Surname nog niet gereed was om stap op dat moment moest zetten, er moesten nog vele zaken in orde gemaakt worden, ern groot deel vd middenkader/ middenstand verliet Suriname kort voor en na de onafhankelijkheid en het land gleed af naar verval en het werd steeds erger. henk aron die geen kas had gegeten van bestuur en beleid, een leger, buitenlands beleid, ondernemingen op te zetten, een volk dat nog niet geschoold was voor eigen productie ennexportondernemingen, er bestond geen Surinaamse volk, enz.

  Chaos, chaos, heel grote chaos, de geboorte van boni, wie egi sani, afkodrei, dood en verderf, grote armoede en grote ellende, Suriname is nu net als Haiti.
  gemodereerd

 3. Die is intussen meermaals grondig en vakkundig “geknipt en geschoren”…….dat komt ervan wanneer je pom eet die bereid is met “kras taya 🙂
  gemodereerd

 4. 17 jaar en reeds vaker van huis weggelopen, wil “ervaring” opdoen, dus zelf gezocht.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.