vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair meldt zich met schotwond bij Spoedeisende hulp

Militair meldt zich met schotwond bij Spoedeisende hulp

-

Does Travel - naar Suriname

De 24-jarige militair Toshiro F. meldde zich donderdag met een schotwond op de afdeling Spoedeisende hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis in Suriname.

Vernomen wordt dat hij door een autobestuurder bij de SEH is afgezet, waarna die is weggereden. Volgens het slachtoffer was hij op straat in zijn auto bezig een kogel te reconstrueren, toen dit door tot nog toe onbekende reden is ontploft.

Hij zou hierdoor geraakt zijn in zijn buik. Dit relaas van de militair wordt nader onderzocht door de Surinaamse Militaire Politie (MP).

De politie van Munder heeft de aangifte opgenomen voor onderzoek en intussen overgedragen aan de MP.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

8 REACTIES
  1. Of de militair liegt of hij weet niet wat het woord reconstrueren betekent. Je zou hooguit een reeds afgevuurde patroon kunnen reconstrueren, maar dat zal, wanneer je daarmee bezig zou zijn (als dat tenminste kan in een auto) niet spontaan kunnen ontploffen en de kogel zou hem al helemaal niet kunnen verwonden, zonder uit de loop van een wapen te komen. Zat hij misschien met zijn pistool te rommelen in de auto, toen er per ongeluk een schot afging en hem verwonde?


    gemodereerd
  2. Een kogel reconstrueren? Is hij gek of onkundig? Waarschijnlijk allebei. Als dit het algemene niveau is van het Surinaamse leger dan kan je ontwikkelings programma’s opzetten tot je een ons weegt, maar wordt het nooit iets. Wat een sukkel


    gemodereerd
  3. Het is gewoon een lul verhaal. Hij was gewoon bezig patronen zelf te maken. De man maakte gewoon munitie. Dit is een crimineel in uniform.


    gemodereerd
  4. Waarom fluistert een stemmetje in mijn achterhoofd om dit verhaal niet te geloven?
    Je bent militair en je gaat toch nog rommelen met patronen.
    Hij probeert zeker iemand te dekken.


    gemodereerd
  5. Hij was gewoon munitie aan het maken, danwel te bewerken. Dit is verboden. Munitie kan je niet reconstrueren je bent geen onderzoeks lab je bent geen fabrikant je was gewoon crimineel bezig. Het is gewoon een misdrijf wat hij pleegde. Hij is gestraft en hij mag in hoger beroep, dan heeft hij mogelijk een schotwond in se nek/keel of hoofd.


    gemodereerd
  6. De man was gewoon bezig met het vervaardigen van munitie, hij wS bezig een misdrijf te plegen. Het is verboden bij de wet wapens en munitie. Men loopt altijd moeilijke woorden
    te gebruiken. Wat is reconstrueren? Militair of niet het is een misdrijf. Hij moet zich schamen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES