Geesteszieke man rijdt weg in geparkeerde auto met draaiende motor

5
Geesteszieke man rijdt weg in geparkeerde auto met draaiende motor

Een geesteszieke man in Suriname is donderdagavond weggereden in een auto, die met draaiende motor was geparkeerd aan de Groenhartstraat.

De benadeelde parkeerde zijn wagen en stapte uit. Hij liet zijn voertuig met draaiende motor achter om even snel iets af te geven. Toen hij terugkeerde was zijn auto echter nergens te vinden. Hij schakelde de politie in.

Het betreft in deze een goud gelakte Toyota Fun Cargo, die twee uren na de diefstal door de politie van Munder is gesignaleerd aan de Kwattaweg ter hoogte van een fastfood restaurant.

Volgens de politie kwam er een melding binnen dat een man in het restaurant tekeer ging. Daar aangekomen bleek dat de verdachte, die tekeer ging in het restaurant, degene is die met het voertuig van de Groenhartstraat was weggereden.

Het lukte de zonen van Hermandad om de verdachte ter plaatse aan te houden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. De politie van Nieuwe Haven, waar de aangever de aangifte van de diefstal had gedaan, heeft de verdachte naderhand van Munder naar het politiebureau Nieuwe Haven overgebracht

Het gaat om de verdachte Vinny C. (25). Hij is een bij de politie bekende geesteszieke man. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt over zijn lot beslist. De benadeelde heeft zijn auto teruggevonden.

5 REACTIES

 1. jammer dat ze die auto terug hebben gevonden. Waarom zeg ik dat?? ik snap die dommies niet dit auto draaiende achterlaten om even iets te halen/ af te geven.
  Hopelijk heeft deze clown een les geleerd.
  gemodereerd

 2. Degene die zijn auto draaiende hield is geestesziek
  In deze tijd laat je je auto toch niet draaiende ook niet goed voor het milieu
  Hij heeft geluk gehad
  Volgende keer beter nadenken
  gemodereerd

 3. Ik denk eerder dat de man die de auto met draaiende
  motor liet, eerder geestelijk gestoord is!

  sari tori

  JZwartmans
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.