Geesteszieke jongeman vernielt voorruit auto door erop te springen

3
Politie in Suriname

Een geesteszieke jongeman (20) in Suriname is donderdag door de politie van Latour aangehouden, nadat hij in de nacht van woensdag op donderdag 27 oktober op de voorruit van een geparkeerde auto was gesprongen. Dit gebeurde rond 01.30u op het Winti Wai project in Suriname.

Volgens de aangeefster zat zij rustig in de auto op haar zoon te wachten, toen de verdachte plotseling op de voorruit van haar voertuig sprong.

Door de handeling van de verdachte is de voorruit vernield. Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte geestelijk labiel is. Hij is onder behandeling van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).

De vrouw achter het stuur schrok hevig van de handeling van de verdachte. Volgens haar is de jongeman met zijn volle gewicht op de voorruit gesprongen, waardoor die stuk ging.

De politie van Latour werd ingeschakeld, die de verdachte heeft aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 20-jarige geesteszieke jongeman in verzekering gesteld.

3 REACTIES

 1. Deze 20 jarige man, heeft hulp nodig. In verzekering gesteld ( opgesloten) hopelijk kent de politie de wegen naar de juiste hulp.

  Het is zeer belangrijk om hem op zijn gemak brengen, luisteren naar zijn verhaal en de waarheid achter zijn verhaal zien te komen.

  Goede en juiste zorg bieden, alleen iemand ( deskundige) kan dit doen.
  De dieren in het gesprek betrekken en hem een kwalitatieve leven geven.

  Als de behandelaar, alleen oog heeft voor kwantiteit, zullen meer mensen met een trauma, dingen doen, welke velen als crimineelgedra, kunnen beoordelen.
  gemodereerd

 2. En wie gaat betalen voor de autoruit??
  Zwerver hft 2 dagen terug ook al van een auto vernield. Wie wordt in Su beschermd????
  Als jullie dit toelaten gaat iedereen gek spelen. Ook de auto bestuurders
  gemodereerd

 3. Gek genoeg mensen die geestelijk labiel zijn, vernielen
  vaak andermans spullen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.