VIDEO: Vp Brunswijk ondersteunt bodybuilder Soepe Koese met 8.000 euro

11
Vp Brunswijk ondersteunt bodybuilder Soepe Koese met 8.000 euro
Beeld uit video Genevievre Jordan.

De Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk heeft deze week 8.000 euro gegeven aan topsporter Soepe Koese. Dit om de profbodybuilder financieel te ondersteunen.

Koese werd vorige maand winnaar van de -95 kg klasse van de Arnold Classic Europe & Festival Sports Games 2022 in Sevilla (Spanje). Hij kreeg daarvoor een gouden medaille en US$ 5.000.

Zijn ambitie is om wereldkampioen te worden en daarvoor moet hij flink trainen. Het geld kan volgens de vp van Suriname gebruikt worden om hiervoor te trainen en de nodige spullen, zoals voeding, te kopen.

Brunswijk gaf aan dat hij voor 100% achter de atleet staat. “Investeren in topsporters in Suriname is wat hij persoonlijk al jaren doet. Gaat u door op de ingeslagen weg voorzitter. U bent een zegen voor Suriname”, zei partijgenoot Genevievre Jordan hierover.

Een filmpje erover plaatste ze ook online:

11 REACTIES

 1. Is dit nou een Surinaamse gewoonte om al je goede daden in het openbaar te brengen?
  Als je iemand vanuit je hart iets geeft waarom moet tout le monde het weten? Of zit er vaak iets anders achter?
  gemodereerd

 2. Een man die door een oneerlijk democratisch systeem is gekozen om land en volk te dienen, dient het belang van individuen. Dit doet hij steevast onder 1 voorwaarde, nl: Altijd in aanwezigheid van een camera(ploeg). Conform de huidige normen, wordt in een beschaafd en ontwikkeld land een donatie van een (zogenaamd) voorbeeldfiguur via de bank overgemaakt en niet cash uitgereikt. Zegt ook genoeg over Soepe dat hij dat contant geld vol trots voor de camera staat te flashen. Dit gedrag zagen we eerder ook al bij een politiefunctionaris. Een integer mens leent zich niet voor zulke (politieke) poppenkast.

  Dit is een duivels voorschot waarvan de afbetaling ergens in de toekomst ligt. Dit zal geschieden onder de voorwaarden van de geldverstrekker. 8000 euro heb je ontvangen voor een ritssluiting op je mond, het overboord gooien van je principes, (kritische)opvattingen en eigenwaarde/zelfrespect. Gebrek aan integriteit, omkoping en chantage is een mentaliteitsprobleem en wordt in Su gezien als the road to succes.
  gemodereerd

 3. Alvast paaien voor de komende verkiezing, en met
  geld koop je bijna alles! Het kost wat het zal kosten
  maar, Brunsie wil persé President worden!!!!!!!!
  Dan dalijk a kondré, ow go helemaal na ing ”Moer”
  Dan wordt het compleet een bananen republiek,
  geregeerd door een stelletje ”Bavianen”.
  God bewaar me zeg!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. De eerste stem voor de eerstvolgende verkiezing heeft hij al binnen! De fams and friends election votes
  volgen ook!!
  gemodereerd

 5. Lonny, jere noh,…als ik ook zo bulkte van het geld, zou ik eerder (kans) armen- en kindertehuizen steunen i.p.v. deze bodybuilder die er goed doorvoed uitziet.
  Maar ja, om tot dat besef te komen, moet je niet alleen verstand, maar ook oog hebben voor leed 🙂
  gemodereerd

 6. En weer staat hij met zijn dikke kop voor een habbekrats met een foto in de krant. Hij is niet bepaald een bijbels figuur. Mattheüs 6:3-4 Jezus zei:
  Als u goed voor iemand bent, houd het dan geheim. Laat uw linkerhand niet weten wat uw rechterhand doet. Uw Vader ziet wat er in het verborgene gebeurt en Hij zal u ervoor belonen. Wat dat betreft zouden in Suriname wel meer zgn. Christenen eens naar bijbelles mogen
  gemodereerd

 7. Trok hij zijn pistool niet ? Met zo een bipolaire figuur als Brunswijk weet je het maar nooit. Hij weet nooit wat er in het land gaande is maar op sportgebied weet het wel. Investeren in topsporters is een mooi gebaar maar investeer liever in het onderwijs door scholen neer te zetten of in gezondheidsposten.
  gemodereerd

 8. Hartelijk Gefeliciteerd Soepe Koese met/in je sport.

  Blijf het beste uit jezelf halen en geef hiermee het goede voorbeeld aan de Surinamers.

  Zet Suriname positief op de wereldkaart
  gemodereerd

 9. In 2025 zullen we zien hoe dom het volk is.

  Wil jij een beter Suriname of niet !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.