VIDEO: Lichaam vermiste vrouw gevonden in maag meterslange python

5

Een vermiste 54-jarige vrouw is in Indonesië gevonden in de maag van een 7 meter lange python.

Het slachtoffer, geïdentificeerd als Jahrah, verdween zondag nadat ze was vertrokken om te werken op een rubberplantage, meldt BBC News en The Guardian.

De man van de vrouw gaf haar die avond als vermist op nadat ze niet terugkwam van haar werk en hij haar niet zelf kon lokaliseren, meldden lokale media. Wel vond hij naar verluidt haar sandalen, hoofddoek, jas en mes in de buurt van de plantage.

Betara Jambi politiechef AKP S Harefa vertelde lokale media, waaronder nieuwswebsite Detik, dat de python de volgende ochtend in de buurt van de plantage werd gevonden en gedood. “Nadat we hem hadden gepakt, vonden we het lichaam van het slachtoffer in de maag van de slang”, vertelde hij aan The Guardian.

Jahrah’s lichaam werd naar verluidt grotendeels intact gevonden in de buik van de slang, waardoor onderzoekers denken dat ze mogelijk als prooi werd opgejaagd.

5 REACTIES

 1. De onderzoekers denken dat de vrouw mogelijk als prooi werd opgejaagd door de slang. Ze onderzoeken daarom ook nog andere mogelijkheden, het zou b.v mogelijk kunnen zijn dat de vrouw VRIJWILLIG in de maag van de python is gekropen, omdat ze bang was voor tijgers, olifanten, panters en orangutans, die immers ook veel voorkomen in Indonesië.
  gemodereerd

 2. Echt gruwelijk dit geen woorden voor. In bangladesh, india en maleisie ook mensen opgegeten in het verleden door deze enorme slangen. In nederland worden deze slangen als huisdieren gehouden ook in amerika hoe ziek is een menselijke dan mang. Zo triest voor deze vrouw echt erg, ze is in haar geheel opgeslokt en python maagsappen was haar aan het verteren gruwelijk. Verhaal is gruwelijk in grote tropische bossen zitten deze grote slangen verscholen zelfs in het zand in suriname op commewijne mocht ik nooit alleen naar de bos om fruit (awaras en jamoen of mango gaan plukken want in de bomen zaten af en toe grote slangen. Echt erg voor deze vrouw, haar man en kinderen ik zou zeggen kap de python in mootjes en steek de slangvet in de fik!
  gemodereerd

 3. Toevoeging: ik bedoelde deze slangen eten mensen op, mensen met zieke geest houden slangen vooral pythons als huisdieren in sommige landen.
  gemodereerd

 4. De rots python is de ware predator van Indonesie. In Celebes is er in 2018 een exemplaar van 8 m. gevangen. Daar waren wel 6 volwassen mannen voor nodig.
  Maar de absolute monster is wel de green anaconda. Dit is een veelvoorkomende soort in Guyana, Venezuela, maar zeker ook in Suriname.
  Op van z’n vistripjes, is de Bospolitie eentje tegengekomen in Tibitie van zeker 6.5 m
  Het had net wat verslonden, was super traag, maar zeer indrukwekkend!
  gemodereerd

 5. Jammer, anders konden ze hem aan de Su Zoo
  doneren. Hij zou geen honger lijden in Su, er is
  voor hem veel om op te verzwelgen. Criminelen
  zat die als voeding, gebruikt kunnen worden.
  Daarnaast lopen er nog genoeg, corrupte Ambtenaren
  rond. En als hij van ex presidenten lust heb ik 1 voor
  hem, een speciale ook nog! Maar hij moet uitkijken
  want, hij kan ook nog high worden van de Coke, en
  ook van sterke drank!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.