Clarence Seedorf en Khabib Nurmagomedov in commercial van Etihad Airways

4
Clarence Seedorf en Khabib Nurmagomedov in commercial Etihad Airways

Luchtvaartmaatschappij Etihad Airways heeft deze maand een nieuwe commercial uitgebracht met in de hoofdrollen oud-Oranje-international Clarence Seedorf en MMA-vechter Khabib Nurmagomedov.

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als basis Abu Dhabi, heeft dit gedaan om de zes dagelijkse vluchten naar Qatar tijdens het WK Voetbal te promoten

Our special guests @khabib_nurmagomedov and @clarenceseedorf aren’t the only legends excited for the biggest football tournament of the year. Fly to Doha with six daily flights direct from Abu Dhabi” aldus de luchtvaartmaatschappij:

In de commercial speelt naast de in Suriname geboren Seedorf en de in Rusland geboren Nurmagomedov, ook een valk de hoofdrol.

Bekijk de commercial hier:

4 REACTIES

 1. Vreemde combinatie heren voor een vreemde maatschappij die een vreemd toernooi organiseert, een toernooi met meer dan 6500 dode werknemers die in de ondragelijke hitte meerde stadions moesten bouwen en waar nu de gehele voetbalwereld zijn kunstje gaat vertonen.
  Een toernooi dat in 50graden celsius in de open lucht ventilatoren laat razen op de tribune’s waar verder nooit meer gebruik van wordt gemaakt ivm de hitte, dat deze heren zich hiervoor lenen vind ik onbegrijpelijk temeer 1 v/d heren medemenselijkhied hoog in het vaandel zegt te dragen.
  gemodereerd

 2. wat een domme commercial , dat clarence seedorf zich daarmee inlaat , laat toch zien dat hij gewoon dom is , ja hij zal er een leuk centje aan overhouden, en het gaat over voetbal in Qatar , maar dat ze ook nog een rus erbij betrekken , foei , deze luchtvaartmaatschappij zal wel pro-russisch zijn
  gemodereerd

 3. Isabelle 25 oktober 2022 Bij 14:32

  Er wordt reclame gemaakt voor vliegmaatschappij Emirates uit de VAE (Verenigde Arabische Emiraten) en niet voor Qatar waar het voetbaltoernooi gehouden wordt. De VAE heeft niets te maken met Qatar en het leed dat aan duizenden gastarbeiders toegebracht wordt. Sterker nog er is een heuse samenwerkingsverband tussen Suriname en Qatar als met de rest van de wereld. Het Westen heeft Qatar heel hard nodig voor de gasvoorziening (hebben wij in Suriname niet nodig want hier schijnt het zonnetje 25 graden).
  Ik begrijp jouw standpunt maar jouw motivatie is onjuist. Graag de juiste feiten vermelden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.