Voorkant geldautomaat Finabank aan de Latourweg geforceerd

6
Voorkant geldautomaat Finabank aan de Latourweg geforceerd

Deze geldautomaat van Finabank is vanmorgen door een onbekende persoon of personen geforceerd. Op de foto is te zien dat een gedeelte aan de voorkant weggehaald is.

Het gaat om een geldautomaat aan de Latourweg in Suriname, naast het pand van Apotheek Ligeon. Vermoedelijk is geprobeerd om geld uit de zogeheten ATM machine te halen.

Het deel waar het geld uit komt is geforceerd, waardoor de geldautomaat niet goed meer werkt en het geld vast blijft zitten.

De Surinaamse politie is op de hoogte hiervan gebracht.

6 REACTIES

 1. Het is frustrerend als gaan pinnen en dat ding is leeg. Soms wil je het gewoon kapot slaan. lol
  gemodereerd

 2. Dit is een beginnende poging van een ramkraak, overgewaaid uit Europa.
  De rest van mijn reactie gewist ter voorkoming dat ik het geboefte van Suriname ten onrechte adviezen geef.

  Debby Latour en omgeving (Ramgolamweg, Ephraimzegen, Goede verwachting en Toekomstweg) is een verlengstuk van Abrabroki. Het is Django Town. Ik hoor het te weten omdat ik daar gewoond heb.
  gemodereerd

 3. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid van 99,9999 % ,gelet op mensen die daar in de regio wonen, is duidelijk in welke hoek de daders gezocht moeten worden.

  Is er sprake van grote armoede en ongelijkheid in Suriname? ja! op talrijke gebieden, ontwikkelingen, ook onder de etniciteiten.

  De mensen van de districten Wanica, Nickerie komen het beste vanaf, daarna Commewijne, Saramacca. In Brokopondo moeten ze het hebben van goud, hout, eco-toerisme, laag geletterden/ analfabeten, maar verder is het ook armoe is troef. In Para is het ook armoe ook troef, idem in Marowijne en in Sipaliwini, ook in Coronie.

  In heel Suriname is armoe troef, maar mensen in de landbouwdistricten zijn wel verzekerd van verbouwen van hun eigen voedsel, kippen, groenten, fruit en kunnen zo zich zelf beter redden dan mensen die voor de overheid of een baas werken.

  Alle Surinamers worden getroffen door de financiele, economische en sociale situatie van het land door de grote schulden met hoge renten die de regering ddb, ndp, bep, ea door slecht beleid, bestuur en zeer zwakke leiders hebben gemaakt (inter)nationaal, maar ook door de oorlog die Poetin met met Oekraïne momenteel voert. De olie en gasprijzen zijn hierdoor gaan stijgen en alles is veel duurder geworden en treft de hele wereld, ook een import land als Suriname.

  De armoede en ellende is het grootst bij oa de Stadbewoners, waar een groot gedeelte van de Surinamers woont, oa Creolen, velen in dienst van de overheid, Hindoestanen ook een groot deel werkzaam bij de overheid, anderen die ondernemen oa in de landbouw, op de markt, bussen, winkels, en hierdoor het hoofd beter boven water houden, Javanen ook een deel werkzaam bij de overheid, maar ook ondernemen, bamiwinkels, op de markt, Marrons een klein gedeelte werkzaam bij de overheid, maar velen wonen op armoede in achtergestelde wijken/buurten, geoccupeerde gronden van anderen,

  (Nieuwe) Chinezen hebben hun eigen ondernemingen, supermarkten, goudondernemingen, enz, Hindoestanen hebben hun eigen ondernemingen, landbouw, Boeroes hebben vaak hun eigen landbouwondernemingen,

  Inheemsen die zitten helemaal aan de onderkant, enkelen in overheidsdienst, ondernemen, maar in het oerwoud en dorpen kunnen ze zich zelf redden met jacht en visvangst en wat planten.

  Dat de armoede in Suriname zo groot is komt door oorzaken worden, oa de staatsgreep van 25 Februari 1980, slecht beleid en bestuur, meer schulden met hoge renten dan inkomsten oa vd multinationals, veel importondernemingen van Surinamers, weinig goede productie exportondernemingen van Surinamers, slecht beleid en bestuur, niet goed opgeleid en geschoolde ondernemingen die gericht is op de natuurlijke rijkdommen vh land. Er van uit gaan dat de Multinationals voldoende valuta afdragen om alle Surinamers van a t/m z te voorzien, corruptie bij de overheid, domeingronden verdeeld aan vrienden in de politiek, velen voor de overheid willen werken.

  ddb, ndp, friends en familie, met hun coalitiegenoten hebben een puinhoop van Suriname gemaakt de afgelopen 42 jaar, dood en verderf, staatsinkomen gebruikt voor zelf verrijking, geen kaas gegeten van bestuur en beleid, plan van aanpak vor ontwikkeling, de linkse koers te willen opgaan in de achtertuin van de USA, met bondgenoten Frankrijk/Frans-Guyana, Brazilie. Een koers dat geen kans van slagen had.

  Vele marrons die blootvoets en in hun paradijskostuum hals over kop uit de dorpen in de oerwouden op domeingronden van anderen in de stad kwamen wonen en niet gewend waren aan het stadsleven en niet aangepast waren en nog steeds niet aangepast zijn, geen werk, inkomsten, koloniale westerse beschaving en taal niet kennen. Deze groep die mee wil mee gaan met andere etniciteiten in Paramaribo, zijn hierdoor veel te vinden in de criminalteit.

  Ik hoorde mensen uit de marron groep zeggen dat die het goed doen. Deze mensen belazeren de boel en weten wat er speelt, maar spelen mooi weer.

  Er is armoede en daardoor is er ook grote criminaliteit. Voor de landbouw zijn vele Surinamers schuw.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.