woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijNPS over Divali: 'Overwinning duisternis voor ontwikkeling'

NPS over Divali: ‘Overwinning duisternis voor ontwikkeling’

-

Does Travel - naar Suriname

[INGEZONDEN] – In het geloof dat het licht overwint over de duisternis en het goede over het kwade, zal de Nationale Partij Suriname (NPS) haar strijd voor lotsverbetering van Surinamers blijven voeren. De partij stelt in verband met de viering van het religieus feest, Divali dat anders dan wat andersdenkenden willen doen geloven de NPS altijd aan de basis heeft gestaan van ontwikkeling en verdere groei van het volk.

De tendens dat slechte cq negatieve berichtgevingen en handelingen steeds meer de overhand dreigen te nemen, geeft aan dat waarden en normen binnen de samenleving vervagen en dringend aandacht verdienen.

Divali leert dat wij steeds op zoek moeten gaan naar het licht in onszelf en zoveel mogelijk datgene dat vernietigend is moeten wegmaken. De groene partij beseft dat de wereld wordt geconfronteerd met situaties die menigeen financieel en maatschappelijk zwaar treft. Suriname is onderdeel van die wereld en ervaart deze pijn ook. Niemand is gebaat bij slechte omstandigheden die remmend werken op vooral de eigen groei.

Vanuit de positie en de mogelijkheden waarover zij beschikt, tracht de de NPS het nodige te doen zodat de effecten minder hard aankomen bij landgenoten. Maar, wij kunnen het niet alleen en hebben de hulp en ondersteuning van een ieder nodig om mede inhoud te geven aan het beleid waardoor de duisternis wordt teruggedrongen en plaats wordt gemaakt voor het licht.

Deze overwinning moet ons uiteindelijk brengen naar het pad van ontwikkeling; een betere toekomst met meer perspectief voor stabiliteit, rust, harmonie en vooruitgang. Dit vooruitzicht en streven naar meer positiviteit zal moeten resulteren in een mooi en welvarend Suriname; het land waar wij ons hart hebben verpand.

Een bezinningsvolle Subh Divali aan de totale Surinaamse gemeenschap.

De Nationale Partij Suriname (NPS)
Gregory Rusland
Voorzitter

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Weet NPS niet dat Sur letterlijk en figuurlijk in duisternis zit??
    Rovers en schurken kunnen alleen overleven..
    En zij zijn er ook debet aan.


    gemodereerd
  2. overwinning? lotsverbetering? LOL. Holle woorden van een stelletje grapenmakers zou ik zeggen als ik kijk naar de koers, de winkel prijzen, en naar mijn salaris. ‘oe bo set in toch?’


    gemodereerd
  3. Dat het Licht echt innerlijk in de mens aanwezig is, bewees de Yogi Shri Raam Krishna Paramhans, de Leraar van Swami Vivekanand.
    Toen Raam Krishna een keer in meditatie zat, raakten enkele mensen hem aan.
    Deze mensen kregen een deel van het innerlijke Licht van de Paramhans en zagen 3 nachten achtereen ’s nachts alles net zo helder als overdag. Alsof de duisternis van de nacht niet bestond. Dat is ook wat alle grote Yogis beweren. Duisternis is een fysieke verschijnsel. In de spirituele wereld is er alleen maar Licht.
    De overwinning van het Licht op de duisternis betekent dan ook dat een mens de bewustzijnstransformatie heeft weten te maken van de fysieke wereld naar de spirituele wereld. En omdat hij wenst dat in iedereen het Licht ontwaakt, steekt hij symbolisch een reeks dia’s aan. Elke dia voor een ander medemens.


    gemodereerd
  4. Nps blablabla
    klagen maar toch in de coalitie blijven
    in nl zijn ze principiel
    als een politicus in nederland negatief in het nieuws is dan stapt hij op…dit moet ik nog zien gebeuren in suriname ….schaamteloos en olifanthuid


    gemodereerd
  5. We zullen zien hoe duister nps is deze week.
    Gaan jullie mee met etnel haar privé-drama, of kies je voor het volk.
    Een minderheidskabinet is ook goed te doen, net als in Zweden.

    By the way!
    Geen licht zonder duisternis.
    Zonder duisternis zijn de fonkelende sterren aan de hemel niet te zien. Ze hebben elkaar nodig.

    250522 11:00
    Over enkele minuutjes eclipse time.
    Wkn hebben jullie je eclipse brilletjes ready.
    😎.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES