Surinaamse artiesten brengen song uit met speciale boodschap

2
Surinaamse artiesten brengen song uit met speciale boodschap
Enkele van de artiesten.

Volgende maand wordt in Suriname een song met een speciale en inspirerende boodschap gelanceerd. Het gaat om het lied ‘Wi Na Sranan’ waar ruim 70 artiesten een bijdrage hebben geleverd.

Sabrina Starke; Bryan B; Stanlee Rabidin, Denise Jannah, Al Goodah. Nisha Madaran, Benjamin Fayah, Chemelda Dielingen, Danitsia Sahadewsing, Emily Kartoredjo, Kries Rankhelwan, Maroef Amatstam, ENVR, Bryan Muntslag en Crazy G, Owruman meer bekend als Ori zijn enkele van ze.

Alle artiesten hebben belangeloos meegedaan aan de muziekproductie.

‘Wi na Sranan’ wordt op zaterdag op de pier van Hotel Torarica gepresenteerd aan de lokale pers en de deelnemende artiesten. De radio- en televisierelease vindt respectievelijk plaats op dinsdag 1 november en op donderdag 24 november. De Stichting “Wi Sranan dren” i.o. staat achter het project. De belangrijke boodschap in de song is verbinding.

“De huidige economische en maatschappelijke omstandigheden waarmee onze samenleving te maken heeft vormen een enorme uitdaging. Om deze uitdaging tegemoet te treden zijn verbinding, saamhorigheid en eensgezindheid nodig. Om dat te stimuleren heeft een aantal top Surinaamse artiesten het initiatief genomen om het proces van verbinding opgang te brengen middels een muziekproject”, meldt de stichting.

Er is ook een documentaire met “The making of ‘Wi na Sranan”gemaakt.

2 REACTIES

  1. Mooi initiatief
    Maar als de beleidsmakers zo doorgaan gaat de 1heid niet helpen.
    1heid begint in de DNA
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.