Kenny B brengt eigen theatervoorstelling naar Suriname

5
Foto - William Rutten.

De zanger Kenny B gaat zijn theatervoorstelling ‘The Story of Kenny B’, in december ook in zijn geboorteland spelen. In Suriname zal hij maar drie shows geven. De dagen en speeldata zijn nog niet bekend. Verder staat op zijn programma ook een concert op oudjaarsdag.

In ‘The Story of kenny B’ vertelt hij zijn levensverhaal aan de hand van reggaeklassiekers, van Bob Marley tot aan eigen songs. Van de jungle van Suriname naar Paramaribo, van Paramaribo naar Nederland. Van soldaat in het leger tot woordvoerder van de binnenlandse guerrillastrijders. Van vredesonderhandelaar tot asielzoeker: het hoort allemaal bij The Story of Kenny B. Maar bovenal is hij muzikant.

Kenny zegt dat een nieuw album van hem in de maak is. “Ik heb heel wat muziek liggen, die ik wil uitbrengen via TopNotch. Zijn grote hit ‘Parijs’ is naar mening van de artiest niet zijn beste song. Voor hem zijn ‘Jij bent de Liefde’, ‘So Yu Beng Taigi Mi’ en ‘Bedankt voor Alles’ de beste songs.

Kenny B had verschillende hits in Surinaamse hitlijsten en stond met ‘A Sama De’ drie weken op nummer 1 in zijn geboorteland. Iets wat hij in 2015 herhaalde met een nog grotere hit, ditmaal in Nederland: Parijs.

5 REACTIES

  1. Kijk in Su dan zie je dat het hele land een groot toneelspel speelt.
    Dus kenny genoeg in Su
    gemodereerd

  2. laat hij maar in Europa blijven , jij hebt hier niets te zoeken , we zijn niet vergeten dat jij politiek commissaris van ddb was begin jaren 80 , dus jij hebt ook bloed aan je handen , of ga je excuus aanbieden daarvoor en ga je herstelbetalingen doen , ja jij hoorde bij die club die ons land naar de verdommenis heeft gebracht , schaam je als je naar Suriname wilt komen
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.