Vrouwen die schooljuf in binnenland mishandelden in vrijheid gesteld

9
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De vrouwen C.B. (31), D.M. (31) en P.V. (36), die afgelopen weekend een schooljuf in het binnenland van Suriname hebben mishandeld, zijn woensdag bij de voorgeleiding door het Surinaamse Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld.

Volgens de politie wordt het drietal ervan verdacht op donderdag 13 oktober te Drietabbetje, een juffrouw op een school te hebben aangevallen en mishandeld. Een collega die het gebeuren zag, schoot haar te hulp, maar ook deze heeft klappen moeten incasseren meldt de politie.

De Surinaamse politie meldt verder dat één van de drie vrouwen het vermoeden heeft dat de leerkracht een relatie heeft met haar man. Dat zou de reden zijn dat het trio ertoe over ging de juffrouw te mishandelen. Het slachtoffer heeft striemen en zwellingen over haar lichaam opgelopen.

De drie werden die donderdag door medewerkers van de Recherche van Regio Oost bij aankomst op het vliegveld te Zorg en Hoop ter zake mishandeling aangehouden.

De vrouwen D.M. en P.V hebben blijkens hun verklaringen geen deel genomen aan het gevecht dat heeft plaats gevonden. Op basis van het feit dat het een en ander nog nader onderzocht moet worden, maar ook gezien het feit dat de verdachten allen kinderen hebben, is op verzoek van advocaat Derrick Veira besloten de verdachten in vrijheid te stellen.

“Het is duidelijk dat het onderzoek eenzijdig is verricht, waarbij niet zeker is wat er zich heeft afgespeeld. Deze omstandigheden zijn in het voordeel van de verdachten uitgelegd”, aldus de advocaat. Na zes dagen in verzekering te hebben gezeten, werden de vechtende vrouwen op vrije voeten gesteld.

9 REACTIES

 1. Mooie grap dat deze vrouwen in vrijheid zijn gesteld omdat ze kinderen hebben. De grootste misdadigers en geweldenaars in Suriname hebben de meeste (buiten)kinderen. Nu begrijp ik waarom de grootste misdadigers in Suriname jarenlang ‘moi boy’ kunnen spelen zonder in Santo Boma te belanden.
  gemodereerd

 2. Deze heet hoofdigen moesten die klootzak in elkaar trimmen.
  ”En niet de vrouw” want zij werd misschien misleid door hem door te zeggen, dat hij single is! Ze moeten zijn bevruchting
  stok weg knippen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. dus als je een massamoordenaar bent , of je verkracht kinderen , of je overvalt bejaarden en tuig ze ook nog af , of een gezin beroven en molesteren in het bij zijn van een kind , of vrouwen gaan met elkaar op de vuist , mensen geeft niet hoor je bent zo weer op vrije voeten , wat leven we toch in een mooi land he
  gemodereerd

 4. mul , dikke lul jij bent de grootste leugenaar , maar jij lult niet zolang want jij bent gewoon een klein lulletje en die steeds kleiner wordt , dus die brengt niets meer klaar en dan ben jij een nul
  gemodereerd

 5. De Surinaamse politie meldt verder dat één van de drie vrouwen het vermoeden heeft dat de leerkracht een relatie heeft met haar man.

  Vermoeden is nog niet het bewijs dat jouw man vreemd gaat. Het bewijs is pas geleverd met “jouw hand ertussen”, zoals een oud docent mij geleerd heeft.
  Er is dus geen reden om de leerkracht af te ranselen en kinderen hebben vind ik in deze geen verzachtende omstandigheid.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.