Vijf tienerjongens aangehouden voor misbruik 9-jarig meisje in Albina

18
Agente die arrestanten eigen zaadvocht liet opdrinken buiten functie gesteld

De politie van het bureau Albina heeft op maandag 17 oktober vijf jeugdige verdachten ter zake seksueel misbruik van een 9-jarig meisje aangehouden. Het gaat in deze om de broer van het slachtoffer J.W. (11) en de vier buurjongens U.D. (15), A.D. (16), A.J. (12) en K.D. (11).

De grootmoeder van het slachtoffer werd door een andere buurjongen, ene D. in kennis gesteld over hetgeen haar kleindochter overkwam, meldt het Korps Politie Suriname.

Aan de hand van hetgeen D. de vrouw had voorgehouden, ging de oma op onderzoek uit en hield op 17 oktober haar kleinzoon en twee van de buurjongens aan, waarna zij samen met het meisje en de verdachten het politiebureau aandeed voor het doen van aangifte. De twee andere verdachten werden hierna door de politie aangehouden.

Naar zeggen van het slachtoffer, heeft haar 11-jarige broer J.W. goederen en geld in ontvangst genomen van de buurjongens en in ruil daarvoor mochten zij haar seksueel misbruiken. Het onderzoek wees uit dat vanaf de maand augustus tot en met de dag van de aanhouding de verdachten op verschillende momenten het minderjarig meisje seksueel hebben misbruikt. Het slachtoffer werd ook naar een plaatselijke arts gebracht.

Zowel de broer als de vier verdachten werden voorgeleid en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Vanwege de jeugdige leeftijd van de verdachten zijn ze ingesloten in het Jeugd Doorgangscentrum te Opa Doeli.

18 REACTIES

 1. 11 jarige broer ‘pimpte’ zijn 9 jarige zusje uit. Wat voor opvoeding krijgen kinderen daar op Albina?
  gemodereerd

 2. Een 11 jarige pooier?? Het wordt steeds gekker in mijn geboorteland. Als deze jongen niet gecorrigeerd wordt, zal hij later een groot man worden in de prostitutiewereld.
  gemodereerd

 3. Ik probeer tot een passend commentaar te komen, maar eerlijk gezegd lukt mij dit niet. Het loopt de spuigaten uit. Op die leeftijd voetbalde ik en speelden we tikkertje en verstoppertje met de buurmeisjes.
  gemodereerd

 4. Waaaaaaattttttttttttttt OPA TOLLIE ???? ”Nee deze jonge
  verkrachters gelijk opruimen”. En vooral de broers, kort samen gevat, weg ermee! ”Het zijn gewoon aanranders in wording”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Ik heb nooit geweten dat je de uitdrukking ‘hij verkoopt zelfs zijn moeder en/of zuster voor geld’ letterlijk kan opvatten. Vooral de broer van het slachtoffer zouden ze met een hakbijl moeten castreren, bij de overige daders mogen ze een scalpel gebruiken.
  gemodereerd

 6. Zielig voor dat meisje.

  Apengedrag…
  Een smerig tering jong, 11 jaar oud en nu al een pooiertje.
  Dat hij zelf maar eens flink wordt uitgewoond door zijn soortgenoten!

  Zo jong en nu al verkloot, dat wordt nog wat in de toekomst.

  Zou ze eerst zelf helemaal de tering slaan.
  gemodereerd

 7. Triester kan niet. Lijkt wel een hopeloze zaak. Eenmaal “geproefd” maakt correctie erg moeilijk.
  gemodereerd

 8. van wie zouden ze dit toch hebben geleerd. natuurlijk van hun pa,
  hondengezin

  Toekomstige studenten medicijnen om bonumang te worden
  gemodereerd

 9. Ze wilden alleen maar doktertje spelen, maar ze kregen geen beurs van sam pi, daarom gebruikten ze hun eigen pie maar
  komt NOOIT meer goed met dit tuig
  Geen opvoeding geen scholing bedankt bouterse bedankt aan jou hebben we dit allemaal te danken
  gemodereerd

 10. Het spreekwoord “jong geleerd, oud gedaan” is hier niet van toepassing, maar de variant “jong geleerd, oud gecontinueerd” 😪😡😡😡
  gemodereerd

 11. Op deze leeftijd al geldbelust, dit komt toch n ooit meer goed, als je al bereid ben je zusje te verkopen voor geld en goederen. Uit wat voor ziek nest komt deze jongen. Een broer hoort zijn zusje te beschermen waar nodig, maar verkopen???😱dit slaat alles. De normen en waarden, zijn gelijk met de opkomst van Bouterse bij het vuilnis terechtgekomen.
  gemodereerd

 12. zijn dit de jeugd van de toekomst , verdomd eerst die ouders van die tienerjongens verwijderen , geen goede opvoeding geven , mislukte gasten weg is weg , dan die jongens ook direct verdelgen , dit soort ongedierte willen we niet in Suriname
  gemodereerd

 13. Het moreel kompas in Suriname is weggevaagd. Jongeren kopieeren het gedrag van volwassenen. En waar zijn de ouders van de daders en van het slachtoffer? Kennelijk staan de kinderen niet onder oudererlijk gezag. Want hun oma zorgt voor de kinderen. En wat als het meisje zwanger wordt? Het leven van een jong meisje is verwoest. Triest triest, triest!😪
  gemodereerd

 14. Op een plein laten staan en dan goed de zweep erover. In de cel gaan zitten, dan wel tussen homo’s, die ze goed een lesje leren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.