49-jarige drugsgebruiker bedreigt schoonzus met verkrachting

5
gevangenis suriname

De zeer brutale verdachte Soebhas M. (49) is woensdag door de politie in Suriname in verzekering gesteld wegens bedreiging van verkrachting en enig misdrijf tegen het leven gericht.

Deze verdachte is een oud bekende van de politie. Hij is vaker voor diverse misdrijven in verzekering gesteld. Zo heeft hij acht jaar terug gepoogd de vrouw van zijn broer te verkrachten, waarvoor hij toen ingesloten was.

De verdachte is een drugsgebruiker en zoekt vaker ruzie met iedereen. Vorige week heeft hij zijn broer, die ondernemer is, met de dood bedreigd. Daarbij zou hij gedreigd hebben de vrouw van zijn broer te verkrachten.

De schoonzus, die een trauma van het eerder geval heeft opgelopen, is zeer bevreesd en bang dat de verdachte zijn woorden in daden kan omzetten.

Woensdag 19 oktober werd de verdachte door de politie opgepakt en naar het politiebureau overgebracht. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

5 REACTIES

  1. over een paar dagen laat de politie deze imbeciel weer los. In Suriname dempt men de put pas als de kalf verdronken is.
    gemodereerd

  2. Nou ja familie die elkaar zo ziet en ruzie maakt en demoniseert echt erg. Probeer deze soebaas van zijn drugs af te krijgen . Die drugs maakt hem gek. Dan begint demoniseren door familie en politie helpt geen moer! Met schoonfamilies hebben zelfs beroemde personen ellende zelfs de maffe kanye west in vs en zijn iraans ex !
    gemodereerd

  3. Nooit meer in vrijheid stellen. Alweer eentje die afwijkend gedrag maar niet kan afleren. Kan alleen maar erger worden. Zal dan jammergenoeg te laat blijken te zijn.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.