Man aangehouden voor diefstal riooldeksels

16
Man aan gehouden voor diefstal riooldeksels

De politie in Suriname heeft een man aangehouden die betrapt werd bij het stelen van riool deksels. De acties van de man zijn vastgelegd met een bewakingscamera (foto).

Al geruime tijd werden riooldeksels gestolen, waarschijnlijk voor de handel in oud metaal. Het Surinaamse ministerie van Openbare Werken deed het verzoek aan de PG voor onderzoek naar de diefstallen.

Het is de politie van ressort centrum gelukt om een verdachte aan te houden, met in zijn bezit tal van riooldeksels. Hij is na voorgeleid te zijn bij een hulpofficier van justitie, in verzekering gesteld.

Inspecteur Milton Bisschop van het Korps Politie Suriname laat optekenen dat de politie keihard werkt om klaarheid te brengen in deze case. “De mensen die opkopen zijn ook gewaarschuwd. Pas op voor gewoonte heling en heling. Er staat inverzekeringstelling op”, aldus Bisschop.

Ook op een andere locatie zou iemand aangehouden zijn. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om de twee verdachten M.C. (27) en R.L. (35).

16 REACTIES

 1. En nou die opkoper van riooldeksel ook meteen opsluiten aub.
  Want deze klojo komt zo goedkoop aan ijzer.
  En de samenleving is de klos.
  gemodereerd

 2. Niet alleen de dief aan den, maar ook de eigenaar van het bedrijf dat de riooldeksels opkoopt.
  gemodereerd

 3. Mede met hulp van de Nationale Dieven Partij is het land is helemaal naar de klote gebracht.
  Alle aanhangers van deze dagoe partij staan vrij (als ze ballen hebben) om hun (wan) beleid te verdedigen. Jullie zijn zover gedaald in jullie waarde dat jullie zelfs putdeksels stelen.
  En niet zeggen dat het de schuld is van deze regering. Leer veder te kijken dan je neus lang is!
  gemodereerd

 4. De helers moeten over het algemeen heeeeellll zwaaaaarrrrr bestraft worden!! 50.000 srd plus 1 jaar achter de tralies!!

  Het maakt niet uit wat de waarde zal zijn!!
  gemodereerd

 5. die gast gewoon in het riool proppen waar hij een deksel verwijderd heeft en eventjes met een hogedrukspuit naspoelen , en zijn pickup moet verpulverd worden
  gemodereerd

 6. Deze 2 klootzakken beseffen niet, dat je een behoorlijk
  ongeluk kan krijgen, als je in zo,n put valt. Ze moeten
  die klootzakken, een paar dagen in die put ophangen!
  Ik weet dat het leven in Su zwaar is, maar de daders zijn
  bijna elke dag, dezelfde type mensen.(Ik discrimineer niet)
  het is een feit, te lui om wat anders te doen!!! Stelen en
  moorden, staan bij hun heel hoog op de vaandel.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Junkies stelen alles wat los en vastzit. De helers worden altijd heengezonden dus er gaat niks veranderen.
  gemodereerd

 8. Boesskowtoe 19 oktober 2022 Bij 17:07
  Mede met hulp van de Nationale Dieven Partij is het land is helemaal naar de klote gebracht.
  Alle aanhangers van deze dagoe partij staan vrij (als ze ballen hebben) om hun (wan) beleid te verdedigen. Jullie zijn zover gedaald in jullie waarde dat jullie zelfs putdeksels stelen.
  En niet zeggen dat het de schuld is van deze regering. Leer veder te kijken dan je neus lang is!@@
  Dus dat, nó!
  Ben het volledig eens met Boesskowtoe, deze man is geheid een NDPer, kan niet missen, en leeft als een ndpschurk. De hele criminele wereld zit onder de NDPers. Ja man, alles wat verkeert gaat in ons land komt door de NDP en af en toe de Abop van Lonny. Goed gezien van Boesskowtoe, het zijn de NDPers met maar 16 DNA zetels, die voor rotzooi zorgen, stuur ze allemaal naar Boma.
  Zwak van onze huidige leiders dat zij zich laten tegenwerken of manipuleren door een kleine minderheid, zo’n sterke positie en alles mislukt door de kleine NDP🤷‍♂️🤷‍♂️
  gemodereerd

 9. Als je de situatiefoto goed bekijkt heeft die man het niet slecht. Hij kan zich een leuke pick-up permitteren. Het stelen van riooldeksels is dus niet meer en niet minder dan een “bijverdienste”.
  Vraag rijst hoeveel hij voor die putdeksels bij een heler zal vangen. Het blijkt dat Suriname boeven de waarde van gestolen spullen niet kennen.
  Waarop baseer ik mijn mening?
  Een vrouw, die onlangs gepakt is voor diefstal beweert dat ze de gestolen tas en zonnebril heeft gekocht voor 20 srd (dus minder dan 1 USD of 1 euro)
  En dan is mijn conclusie: Dom, Dom, Dom. En dan schaar ik mij achter vorige schrijvers, die beweren dat alleen in de NDP zulke domme figuren zitten.
  gemodereerd

 10. @pony; Jij wilt dus met je reactie tonen dat je als ndp-patriot ballen hebt noh?
  Wel mie boi,.. je loopt de rest van je leven met een putdeksel op je plaat en beseft daardoor niet dat het huidig economisch verval rechtstreeks te wijten is aan 10 jaar mismanagement, slecht bestuur en roofgedrag. Dat roofgedrag is overgenomen door een deel van de bevolking.
  Het ander deel werkt elke dag hard, die hoor je niet klagen. Als je ze wilt ontmoeten, ga dan naar Commewijne, Saramacca en Nickerie. Dat zijn de gebieden met hardwerkende mensen die ervoor zorgen dat men in Par’bo wat te eten heeft. Look before you leap!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.