Verdachte van moord op Braziliaanse vrouw kan zich niets meer herinneren

12
Man in onderbroek aangehouden na dood vrouw in appartementencomplex

Niranjan J. die ervan wordt verdacht op 5 juni 2022 de 53-jarige Maria Alves Da Silva van het leven te hebben beroofd, moest zich vandaag op de zitting verantwoorden. Dit geval deed zich voor in een appartement aan de Ringweg Noord in Suriname.

De verdachte, die rechtsbijstand krijgt van advocaat Maureen Nibte, kan zich niets van het misdrijf herinneren. “Ik kan mij niks herinneren meester, a kieno fiegie” (de film is gewist) sprak de verdachte kort.

De vervolgingsambtenaar wil op de volgende zitting een aantal getuigen horen. Aan de verdachte wordt moord, doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende verweten.

Maria, die geen teken van leven meer vertoonde, werd halfnaakt voor de deur van haar kamer aangetroffen, waarbij haar voorhoofd in een plas bloed lag. In de directe omgeving van het slachtoffer is er een gereedschap van hard metaal gevonden en in beslag genomen.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat kort voor het gebeuren de verdachte samen met een andere buurtbewoner van een feestje kwam, waarbij de twee zich naar hun kamers hadden begeven.

Na enkele minuten hoorde een buurtbewoner gestommel en ging erop af. Bij die gelegenheid zag hij Maria voor de deur van haar kamer liggen. Ze was niet aanspreekbaar. Verder zag hij dat Niranjan zonder kleren de straat opging om zich vervolgens uit de voeten te maken.

Tijdens een zoekactie van de politie werd de verdachte in zijn onderbroek in de directe omgeving aangetroffen en in de boeien geslagen (foto). Hij werd overgebracht naar het politiebureau, waarna hij ter voorgeleiding overgedragen werd aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bij de voorgeleiding ontkende hij zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Op 15 november wordt de behandeling van de strafzaak voortgezet. De verdachte blijft aangehouden.

12 REACTIES

 1. Geef hem 50 jaar en die kieno komt gelijk weer naar boven.
  Iemand vermoorden en met je onzin komen??
  In de cel rotten.
  gemodereerd

 2. Schop hem aan zijn reet dan hoor je hem wel praten!! Hij gaat ook zeggen van waar hij is er uit gekomen!! en sortu s’ma bobi a dringi!! Wiepeng mars!!
  gemodereerd

 3. Ja ja daders kunnen hun daden niet meer herinneren.
  Opsluiten,je hebt het kostbaarste bezit van die vrouw ontnomen
  gemodereerd

 4. Steeds wanneer ik Waterkant lees, gebeurt dat ademloos. Jammer, steeds moorden. Altijd zo geweest hoor, maar nu in meerdere mate. Over die arme Braziliaanse vrouw, die door J. Niranjan is vermoord. Mang, sarie torie. Niranjan, jagdies?? Jack, na Joe no???
  gemodereerd

 5. Iemand die zich niets meer van het gebeurde/de moord kan herinneren probeert niet te vluchten en houdt zich ook niet schuil in een auto. Als ze hem zouden beloven geen straf te geven, als hij zich de ‘film’ wel kon herinneren, zal je merken hoe snel hij zich 100% van de ‘film’, in technicolor en met ondertiteling, kan herinneren.
  gemodereerd

 6. Ik zou de ”Japanse van verhoor toepassen”, hij mag kiezen.
  Ik heb 2 optie,s, bamboe splinters tussen tussen je nagels.
  Dus waar er maar nagels is, desnoods in zijn reet! Dat was optie nummer 1 Optie 2 is: Jutten zak over zijn gezicht binden,
  op de bank laten liggen. En daarna met water gemengd met
  azijn en citroen sap over zijn gezicht gieten! En dit precies in zijn neusgaten, met tussen pozen hij moet lijden zoals de dame die hij omgebracht heeft. Wel stevig op de bank vastbinden
  anders loop hij weg, en dat helaas niet gebeuren.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.