Man die ketting van zoon Walter Bouterse rukte veroordeeld

10

Sievajet M. is vandaag in Suriname veroordeeld tot een celstraf van 2 jaar en 6 maanden. De man had op 30 juni de halsketting met diamanten hanger met geweld weggerukt van de hals van de zoon van Walther Bouterse.

De 12-jarige zoon liep na school over straat, toen hij op gegeven moment werd geroepen door de verdachte. De jongen liep nietsvermoedend naar de verdachte, die plotseling de halsketting met kracht wegtrok van de hals.

De verdachte verplaatste zich daarna op een scooter. Toen de verdachte merkte dat hij slechts de ketting in handen had, keerde hij terug om de diamanten hanger op te halen die op straat gevallen was.

Het slachtoffertje gaf aan dat de hanger grote emotionele waarde voor hem heeft, omdat de foto van zijn overleden vader erin zat.

De openbare aanklager eiste 3 jaar gevangenisstraf, waarna rechter Duncan Nanhoe hem een straf van 2 jaar en 6 maanden oplegde. De verdachte betuigde spijt en beloofde dat hij nooit meer met de politie in aanraking zal komen.

De verdachte klaagde van pijn omdat hij mishandeld wordt in het cellenhuis. Hij wenste geen rechtsbijstand van een advocaat.

10 REACTIES

 1. waarom deze man straffen , die ketting is zeker gekocht ?? met gestolen geld van het volk tijdens het ddb bewind , dus een bloedketting , en deze man hoeft geen verontschuldiging te geven , laat hem vrij , want nu zie je die nibte niet he
  gemodereerd

 2. Een volwassen man die een ketting wegrukt bij een 12
  jarige, verdient geen straf:……..maar wel de doodstraf!
  Wat een kolére hond zeg !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Waarom is een kind zonder oudere met zo’n dure ketting aan??
  Ze moesten de jongen zn stiefvader op hem afsturen.
  gemodereerd

 4. Maar de criminele psychopaat bouta kunnen ze maar niet achter tralies wegstoppen. No spang karma betaalt met TWK terug.
  gemodereerd

 5. Kom nou, 12 jarige over straat met gouden halsketting? Zit te pronken of zo? Eigen schuld hoor, want die lijkt gestoort te zijn.
  gemodereerd

 6. Goed dat deze crimineel wordt opgesloten, wel zware straf.
  Maar waarom komen de echte criminelen zoals Bouterse overal mee weg, dit zaakje stinkt een uur in de wind.

  Justitie meet weer eens met twee maten!
  gemodereerd

 7. @ Debby>>>>> Na fu sma ai, sma mus fu si tak a monie dé !
  A was na brudu monie, ma no spang!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.