Benadeelde inbraak ziet vrouw met haar gestolen tas en zonnebril lopen

9
tas-vrouw

Savian M. is afgelopen vrijdag door de politie in Suriname aangehouden wegens diefstal. Ze werd op die bewuste dag door een benadeelde van inbraak, met daarbij gestolen spullen in de stad gesignaleerd.

De inbraak werd op woensdag 12 oktober in Paramaribo Noord gepleegd. Op vrijdag was de aangeefster met haar partner in de stad en zag de vrouw ineens lopen met haar spullen.

De blauwe tas maar ook de zonnebril die de vrouw bij zich had, vielen haar meteen op. Haar man hield de vrouw vast, waarna de politie van Centrum werd ingeschakeld.

Savian werd aan de politie overgedragen. Ze verklaarde de spullen voor 20 SRD bij iemand te hebben gekocht. Ze weet niets over de inbraak.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de vrouw in verzekering gesteld.

9 REACTIES

 1. Srd 20 geb je betaald aan iemand?? Geef haar 20 jaar en ze gft je dag, datum, tijd en namen door.
  Blijf met je poten van andere hun spullen af.
  Je moest foto’s maken van der kop. Ik zou dr kop barsten ter plekke.
  gemodereerd

 2. Tijdens onze roofoverval met verwondingen o.a. met messteken en ijzeren staaf waren er 4 telefoons van ons gestolen. Maar kennelijk weet de politie van Suriname niet dat deze traceerbaar zijn via de unieke IMEI code. Het zit me nog steeds dwars dat de Surinaamse rechercheurs nog steeds geen ene moer gedaan heeft, absoluut niet geintresseerd was hierin. Althans zo komt het wel over. Het is jammer. Als de imei codes opgespoord waren, waren de daders waarschijnlijk ook gevonden, ooit zouden ze toch ermee bellen.
  gemodereerd

 3. In Suriname kan de politie heel gemakkelijk telefoons traceren door bij Telezuur of Diekjecel aan te kloppen. Dat zijn de enige providers die de info kunnen verschaffen.
  De CIVD zal ook wel toegang hebben tot de data.

  Maar het meest opvallend in dit verhaal is dat de zgn “heler” nu wel in verzekering wordt gesteld. In vele andere gevallen waarbij er sprake is van veel grotere buit dan wordt de heler gewoon HEENGEZONDEN…
  gemodereerd

 4. Pronken met andermans eigendommen is een Rat of Kakerlak!! Shame shame shame to them!! and on her! Leger kan het haast niet!! na wan Paria!!
  gemodereerd

 5. Mi bo flei klap a ka bril foe ing kop….ze zou meteen zeggen bij wie ze het gekocht heeft….
  gemodereerd

 6. Als ik iemand op straat zie met mijn pata’s aan, dan laat ik die persoon ook direkt opsluiten
  gemodereerd

 7. Die spullen koop je niet voor SRD20!

  Ik zou haar vriendjes maar eens een bezoekje brengen.
  Die zullen vast meer weten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.