Arbeider onderweg naar bank om geld te storten klemgereden door rovers

11
Arbeider onderweg naar bank om geld te storten klemgereden door rovers

Een medewerker van de Circle Group in Suriname, die maandagmorgen op weg was naar de bank om geld te storten, is op klaarlichte dag door vier criminelen klemgereden en beroofd van 650.000 SRD en 450 Euro.

De politie van Nieuwe Haven kreeg de melding omstreeks 11.30u binnen. Volgens het slachtoffer reed hij vanuit het bedrijf aan de Wilhelminastraat in een Toyota Vitz naar het filiaal van de Hakrinbank aan de Havenlaan Noord, om het geld te storten.

Nabij de kruising gevormd door Fredrik Derbystraat en de Willem Campagnestraat werd zijn auto plotseling klemgereden door de verdachten. Twee gewapende mannen stapten uit en beroofden de arbeider van het geld.

De verdachten hebben daarbij schoten gelost. Niemand raakte gewond. De daders zijn daarna gevlucht en van hen ontbreekt nog elk spoor.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

11 REACTIES

 1. idiote bedrijven die hun personeel nog steeds in gevaar brengen door ze met sommen geld over straat te sturen.
  Er zijn toch geldtransportbedrijven die het bij je komen ophalen met gepantserde wagens en zwaargewapende potige kerels?? waarom kiest met niet daarvoor??? neeee want die moet je betalen en dat willen ze niet. Ze willen zo goedkoop mogelijk zaken doen zonder aan de veiligheid van hun personeel te denken. Maaaaaar…..dit kijkt ook weer op een inside job. Iemand in het bedrijf heeft waarschijnlijk een tip gegeven. Daarom is het verstandig om geldtransportbedrijven in te schakelen voor deze jobs.
  gemodereerd

 2. De criminelen van nu hebben goede reuk orgaan.
  De tip werkt altijd goed.
  Je moet 1 vertrouwens persoon hebben die je geld stort en je moet hem super goed betalen.
  Maar Sur bedrijven gebruiken bode die de slaaf is en elke keer met hoop geld van de baas loopt.
  Betaal degene goed zodat hij iets nuttigs kan doen. Je verliest dan niets.
  gemodereerd

 3. Goed gesproken, die bedrijven zijn gierig, soms gewopn een bode met bromfiets, let maar op dat er meer zullen volgen.
  gemodereerd

 4. Hakrinbank aan de anamoestraat is niet ver van de wilhelminastraat en waarom zo een grote omweg via de derbystraat nr havenlaan via de vn hogerhuysstraat is tog sneller
  gemodereerd

 5. De cirkel group is van een Hindori. Te GIERIG om een geldtransport bedrijf in te huren.
  Voor hetzelfde “geld” kon de medewerker ook zijn doodgeschoten. Deze mensen denken absoluut niet aan de veiligheid van hun medewerkers.
  gemodereerd

 6. tip van de medewerker zelf.van wilhelminastraat nar anamoestraat s op e steen worp afstand.waner j geld gat storten,ga j bij de dichtsby zynde bank.dus warm mut j tot nar zuiden gaan?????? als deze arbeider slim was,had hy nog e kogelschot n zijn poot genome.
  waarde transport autos zyn ook zomaar,zyn nog minder t vertrouwe.
  gemodereerd

 7. Dat bedrag betekent duidelijk niets voor cicle group, daarom achten ze het nieteens nodig om gewapende beveiliging mee te sturen
  gemodereerd

 8. Kan niemand sardjoe/ bouta/ bouva/ aloebaba/ of die van yokohama/ tjodelall/ abrahams ontvoeren!!???? het zou heel fijn zijn!! Rovers kom op! ik daag jullie uit en doe dat!! ik heb € 100,= voor jullie!! het is tenminste wat!! en pak hen!!
  gemodereerd

 9. Heel goed geregeld!! bekende formule!! doorgestoken kaart!! waarom die op het juiste plek/mensen en de timing!! schop ze aan hun reet da a sa taki fa a tori ben de!! Mi dati mi bo broko den mars gi deng!! na soso geri klei deng bo scheit!! en a no bo mang sdong!!
  gemodereerd

 10. @@Debby!! wrong!!! je kan hen een dikke poentje geven, maar ze gaan toch nog voor meer!! misschien wel voor een vettere met veel vlees met dikkere casunnoot!! hi hi hiiiiii!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.