VIDEO: Trein ramt bus bij spoorwegovergang

5

Enorme ravage vanmorgen bij een spoorwegovergang in het Nederlandse Bergen op Zoom. Een trein reed dwars door een bus die op de overgang stond. Het geheel is gefilmd door een weggebruiker en hieronder te zien.

De bus kwam stil te staan door technische problemen. De chauffeur zat niet meer in de bus, maar stond buiten met zijn armen te zwaaien om de naderende trein te waarschuwen. Dat heeft echter niet geholpen.

De trein kwam in volle vaart en ramde de bus, die daardoor helemaal doormidden gebroken. De ravage is enorm, meldt Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

“De machinist en conducteur zijn ook ongedeerd, maar erg geschrokken”, zegt Eelco Van Asch, directeur operatie van NS tegen de NOS.

Beeld (c)  Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

5 REACTIES

 1. Het lijkt mij opzet in het spel!! Misschien een wraakactie!! Speciaal op de treinbaan in het midden!! En de chauffeur was al eerder daar foetsie!! Voorbedachte rade!!!! Maar het onderzoek zal uitwijzen!!
  gemodereerd

 2. gelukkig hebben we hier geen spoorlijn en van die grote bussen , ddb wilde dat wel realiseren en wij zouden toch de tweede dubai zijn , maar hij koos voor zelf verrijking
  gemodereerd

 3. @ WAT

  We hebben geen spoor maaaaaaaaaaarrrrrrr, een”Drugslijn”
  Dat heeft de journalist, verkeerd begrepen wat DDB bedoelde.
  Met 2 de Dubai bedoelde hij waar hij woont, want daar is alles
  wat hun hartje begeert te vinden!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. “De bus kwam stil te staan door technische problemen. De chauffeur zat niet meer in de bus, maar stond buiten met zijn armen te zwaaien om de naderende trein te waarschuwen. Dat heeft echter niet geholpen.”

  what was he thinking? dat is hetzelfde effect als je aan de kant van de weg gaat vragen om een lift met de bestemming geschreven op een aa viertje.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.