‘Pusu start’ loopt verkeerd af: auto botst tegen schutting en vliegt in brand

3

Het Korps Brandweer Suriname kreeg zondag iets voor middernacht de melding van een autobrand aan de Advocaatstraat, een zijstraat van de Anton Dragtenweg.

Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt desgevraagd aan Waterkant.Net dat het om een beginnende brand ging, die voor aankomst van de brandweer reeds door de bewoners geblust was.

Het gaat in deze om een personenwagen van het merk Mazda. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het voertuig niet startte. Men besloot de auto te duwen om te starten (pusu start).

De wagen kwam daarbij ongelukkigerwijs tegen een schutting aan en vloog in brand. Volgens Pinas is de brand vermoedelijk ontstaan als gevolg van een kortsluiting.

De brand is begonnen bij het linker achterlamp. De achterbumper heeft daarbij schade opgelopen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

3 REACTIES

  1. geef de japanners maar de schuld , mazda is toch japans product , toyota toch ook en susuki en nog veel meer
    gemodereerd

  2. Nooit geweten dat Pusu Start gevaarlijk kon zijn. Ook nooit geweten dat je bij pusu start tegen een schutting kon botsen. Komisch of zat een kind zonder rijervaring achter het stuur?
    En het is de achterlamp en niet “het”.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.