BEP jongerenraad sluit vakantie cursussen succesvol af

2
BEP jongerenraad sluit vakantie cursussen succesvol af

De BEP Jongerenraad heeft de door hen georganiseerde vakantiecursus bakken, kappen, pedicuren en manicuren zaterdag succesvol kunnen afsluiten met een certificaatuitreiking aan 35 enthousiaste deelnemers die met goed gevolg de eindstreep behaalden.

De cursus werd gedraaid in het multifunctioneel BEP Centrum aan de Ephraimszegenweg 140 in Suriname, alwaar ook de certificaatuitreiking heeft plaatsgevonden.

De trainers waren respectievelijk de professionals Hilly Libretto, Don Groenfelt en Ketura Adjako. De cursus duurde van 16 september tot en met 14 oktober. De cursisten waren schoolgaande jongeren, hangjongeren, en werkende jongeren uit de buurten Houttuin, Vredenburg, Ephraimszegen, en Nieuwweergevondenweg

Coördinator Sinclair Westenburg geeft aan dat deze vakantiecursus ter bekwaming in de basisvaardigheden van het bakken, kappen, manicuren en pedicuren, ook bestemd was om de deelnemers bewust te maken van het nut van ondernemen.

Van de 40 aanmeldingen zijn er 5 uitgevallen. De cursus is bekostigd door de cursisten en geïnteresseerde partijleden van de BEP die dit project financieel hebben ondersteund.

2 REACTIES

  1. En nu hopen dat ze echt gaan werken en niet gaan roven en moorden en alles gratis nemen.
    gemodereerd

  2. En heel angstvallig wordt ergens in een klein hoekje de term ‘Ondernemen” vermeld, terwijl dat het hoofdonderwerp zou moeten zijn bij deze basiscursus, waaraan natuurlijk in de toekomst een vervolgcursus moet zijn gekoppeld. Stimuleer het Surinaams ondernemerschap. “Koop Surinaamse waar, dan helpen wij elkaar”.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.