Ashween Angnoe vandaag in vrijheid gesteld

10
Verdachten CBvS diefstal
Van links naar rechts: Ashween Angnoe, Robert van Trikt en Ginmardo Kromosoeto.

Ashween Angnoe, de zakenpartner van de ex-governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS) Robert van Trikt, is vandaag in vrijheid gesteld. Dit bevestigt zijn advocaat Irvin Kanhai. Angnoe heeft reeds 2/3e deel van zijn opgelegde straf uitgezeten.

Vandaag heeft de raadsman het verzoek tijdens de behandeling van de strafzaak in Hoger Beroep wederom gedaan. Angnoe werd op maandag 31 januari veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar en een boete van 150.000 SRD subsidiair 12 maanden hechtenis. Het Hof ging akkoord met het verzoek van Kanhai en stelde de verdachte in vrijheid.

Ook Faranaaz Alibaks-Hausil, ex-directeur Legal, Compliance & International Affairs van de CBvS, is in deze zaak op maandag 25 juli, voorwaardelijk in vrijheid gesteld. Ze was op 31 januari door kantonrechter Maytrie Kuldipsingh veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf en een boete van 100.000 SRD subsidiair 10 maanden hechtenis.

Kanhai zegt dat de behandeling van de straf bij Hof op 7 november wordt voortgezet. Van Trik en Ginmardo Kromosoeto, ex-directeur van de Surinaamse Postspaarbank, blijven aangehouden.

10 REACTIES

 1. deze twee boeven gaan genieten straks , de president heeft al een vliegtuig geregeld , dus daar vliegt het gestolen geld mee naar een luxe bestemming
  oh daarom heeft de president voor 15 oktober de slm geld toegeschoven dat ze een vliegtuig hebben om hun vliegvergunning te behouden
  ddb zal ook wel bij gesprongen hebben , het zijn maatjes
  gemodereerd

 2. Wat jij leeft in een fantasie wereld, die veelste veel droomt!!!! Hopelijk voel je niet in nattigheid tussen je benen door al jou verzinsels!! Volgens mij moet men aangifte tegen jou doen voor smaad en laster!! Dan hoor ik je wel welke taal jij gaat kraaien! Hopelijk niet gaan balken!!
  gemodereerd

 3. Deze rotzooi en dieven, mensen die zogenaamd hoog gestudeerd hebben, hadden ze 2 x levenslang mogen geven.
  Moeder van Trikt, Bouta ballikker, zegt nu dat het leven van haar zoon wordt verkort door de manier waarop hij wordt opgesloten. Haar zoon zou zwaar ziek zijn.
  Toen die van Trikt heeft geholpen om de hele economie van Suriname naar de filistijnen te helpen, waar was deze Ferrier. Grote rotzooi.
  Hoeveel mensen hebben door het economisch beleid die haar zoon heeft laten uitstippelen geen zelfmoord gepleegd. Hoeveel armoede heeft zijn beleid in Suriname veroorzaakt. hoeveel moeders hebben hun kinderen geen eten kunnen geven. Dit is door de hondse economisch beleid van onder andere van Trikt die gevoerd is . Smerige NPD-ers. Van mij mogen ze rotten in de gevangenis. Zielige vrouw die moeder.
  gemodereerd

 4. Ik snap het wel dat er juridische regels zijn om mensen veroordeeld te krijgen, maar verbaas mij telkenmale weer dat de grootste boeven in Suriname een volledige zware straf kunnen ontlopen. Ze drinken zo meteen een glas, doen een plas en gaan gewoon verder met het kapot maken van het land.
  gemodereerd

 5. Jammer dat dit soort ratten niet mogen rotten in Santoboma jail!! Hopelijk gaan ze hen langzaam vergiftigen met rattengif!!

  Van mij mag je hen aan de uitgehongerde kroks aan de Cultuurtuinlaan voeren!!
  gemodereerd

 6. ze hebben hun kennis gebruikt om te stelen,snel overnight blad maken
  En die van tright is nauwelijks een paar maanden pres van cbvs.
  De schade zou nog groter zijn geweest als ze laat achter die rotzoi waren gekomen
  Nou mogen ze van de grond af eerlijk hun brood verdienen.
  Bedrijfspand en range rover verbeurd verklaard,euo 625k terug betalen,srd150k en 500k boete en straf uitzitten,liefst niet vroegtijdig
  Dure jongens
  Ze zijn altijd ziek als ze achter slot en grendel zitten
  gemodereerd

 7. Hebben alle gevangenen recht op vrijheidstelling nadat deze 2/3 straf hebben uitgezeten.Of is het enkel voor elite,s bedoeld. Deze gasten moeten tot de laatste seconde uitzitten.Hebben de toekomst van een hele generatie vernietigd. Op brood en water zetten.
  gemodereerd

 8. wiep ding , wat let je , en als dat wat gepend heeft de waarheid is , wat zal jij dan doen , wat zal verder gaan om de paarsen en verkeerde beslissingen van deze president aan te vallen met een pen die het op papier pent
  dus niets te maken met de balpenmoord want dat was geen fictie maar waar gebeurd ( moord of zelfmoord)
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.