Criminaliteit in Regio Oost wordt aangepakt; 25 aanhoudingen bij invallen in Commewijne

4

Hoofdinspecteur Melvin Pinas, regiocommandant Oost, heeft een gemengd team van wetsdienaren samengesteld om op verschillende locaties invallen te plegen in het district Commewijne.

Daarbij zijn er vanaf de periode van 23 september tot 10 oktober tal van operaties uitgevoerd, waarbij er in totaal 25 aanhoudingen zijn verricht, waarvan 14 verdachten in verzekering zijn gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

Ook zijn er verschillende interventies gepleegd om de controle op de openbare wegen aan te pakken zoals het optreden bij openbare dronkenschap, illegale bromfietsenrace, surveillance en drugsverkoop.

Op een aantal drugslocaties zijn er aangetroffen en in beslag genomen verschillende hoeveelheden cocaïne, marihuana, sukru, hasj, yami, fijnwegers, verpakkingsmateriaal, geldbedragen en telefoontoestellen. De drugs is overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

De inverzekeringstelling van de 14 verdachten is geschied na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie.

4 REACTIES

  1. zet toch geen zoden aan de dijk , wanneer worden die groten opgepakt , zal wel nooit gebeuren zo lang die amoksie daar zit en santokhi ook daar zit en nibte de baas is van het OM
    santokhi steunt al vanaf zijn aantreden de bekende paarse staatsbedrijven, staatsolie , grassalco , telesur , slm slm slm , szf , ebs , swm , azp, en nog zeker 100 andere bedrijven , ja arme land genoten dus aan ons wordt niet gedacht en we zijn eigenlijk een vergeten volk in ons eigen land
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.