Ontevreden bushouders zullen vanaf maandag niet rijden

3

Bushouders van de verschillende routes hebben woensdag tijdens een bijeenkomst besloten om aanstaande maandag het werk neer te leggen. De bussen zullen in de garage blijven.

De bushouders zullen niet rijden vanwege ontevredenheid over de gang van zaken binnen de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) en op het ministerie van Transport Communicatie en Toerimse (TCT).

Wendel Willy zegt dat de PLO-voorzitter heeft aangegeven dat de organisatie reeds 70 procent van de zaken heeft kunnen realiseren met de TCT-minister, maar er niets daarvan te merken. “Praten over 70% realisatie is geen opluchting. Wij willen weten wat de 70 procent allemaal inhoudt en wat er met de overige problemen in sector gedaan zullen worden”, vertelt Willy.

Enkele buschauffeurs vertellen aan onze redactie dat zij de beloofde COVID-19-steun nog niet hebben ontvangen, ondanks tal van toezeggingen. De buschauffeurs vinden dat zij in de steek gelaten worden door de regering.

Bushouder Melvin overweegt om zijn bus te verkopen en aan landbouw te gaan doen. “Wij rijden de hele dag en komen toch niet uit. Voor mijn part stoppen we dan met rijden, want we kunnen niet ervan overleven”.

3 REACTIES

 1. Ja goed zo!! Het is beter om een andere beroep te gaan kiezen!! Ga tomaten planten en supuwiri!! En niet gaan klagen bij de regering, door heftige regenval als er niet meer geoogst kan worden of alles verloren gaat! Dan is het weer die Chan!! Waar gaan al die ontvangsten van de bus chauffeurs????
  gemodereerd

 2. ha ha ha een bushouder die landbouwer wil worden , maar met de bus kan hij het land omploegen met stalen schoepwielen , maar dat kost veel geld aan brandstof , dus dit wordt niets
  gemodereerd

 3. Wanneer er geen bussen rijden dan kunnen de kinderen ook niet naar school hè. En wat dacht je van de minder bedeelde oudjes die naar het ziekenhuis of de huisarts moeten, die kunnen die dure taxi’s niet betalen.

  Als de bus wegvalt kunnen heel veel mensen ook niet naar hun werk, want niet iedereen heeft een brom of auto.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.