Man loopt steekwond op bij vechtpartij in centrum Paramaribo

5
Man loopt steekwond op bij vechtpartij in centrum Paramaribo

Een man die vanmiddag rond 12:50u vermoedelijk betrokken was bij een vechtpartij aan de Jodenbreestraat in Suriname, raakte daarbij gewond aan zijn hand. Het slachtoffer begaf zich naar marktpolitie om hulp te zoeken.

Een ambulance werd in geschakelde die na 35 minuten ter plaatse arriveerde. Gezien het feit dat de man hevig bloedde, bood een mediawerker eerste hulp aan door zijn bovenarm met een doek te verbinden.

Op een gegeven moment werd de mediawerker door de Surinaamse politie gesommeerd de plaats te verlaten, omdat hij een foto van de situatie wilde vast leggen.

De politie van ressort Centrum heeft de zaak in verder onderzoek.

UPDATE: Het 47-jarig slachtoffer staat bij de politie bekend als ruziezoeker. Hij had een glazen fles in zijn hand en kreeg een woordenwisseling met een andere man. Op gegeven moment heeft de andere man hem geduwd waardoor hij kwam te vallen. De ruziezoeker raakte gewond door de glasscherven.

5 REACTIES

 1. Welkom in ons geliefd Suriname!! Kon hesi baka!! Na soso mapa..ng pa..g!! geliefd SU!! Het wordt langzamerhand 1 van de laagste land ter wereld met soso ratten!!

  Wie nu zegt een geliefd land mag van mij hun smoel gaan spoelen mat Jaff!! gloor!!
  gemodereerd

 2. Goed zo!! ga zo door en maak mekaar af!! heel goed!! Alwaar deze soorten zitten gaat altijd goed!! Noem maar eens een land waar het wel goed gaat!! SU natuurlijk!! Ha ha haaaaaa!! Ik ga even schijten! en als het kon, zou ik in hun bek doen!!
  gemodereerd

 3. Psyochaten in paramaribo centrum van oudsher in suriname vanaf mijn jeugdjaren gebeuren al gruwelijke dingen omgeving jodenbredestraat en viese gore centrale markt in suriname. Ik wil naar suriname maar moet 40 keren nadenken ik krijg buikpijn als ik de afbeelding zie dan ga ik liever met tegen zin naar zuid frankrijk. Ik heb familie in suriname wonen jammer genoeg. De politie moet de messentrekker zijn grote mes afpakken mafkees! De politie staat er als zoutzak erbij. De slachtoffer moet hulp krijgen van de kerk of leger des heils voor zijn problemen. Psyoschaten ook in nl maar in suriname veel te veel al vanaf oudsher heel erg. Gelukkig waren het glasscherven deze keer. Groet uit koude holland.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.