Man gewapend met houwers bedreigt worstverkoopster met de dood

5

De 53-jarige A.N., is woensdagavond door arbeiders van een supermarkt aan de Martin Luther Kingweg in Suriname aangehouden, nadat hij een worstverkoopster met de dood had bedreigd.

Volgens de vrouw, die voor de winkel worstwaren verkoopt, kwam de verdachte bij haar en wilde goedkope worst kopen. De vrouw heeft hem uit humanitaire reden een stukje worst gegeven.

Naderhand kwam dezelfde man terug en vroeg aan de worstverkoopster naar iets te drinken. Ze hield de man voor dat ze geen dank verkoopt. Dit viel niet in goede aarde bij de man, die diep in het glaasje had gekeken. Hij haalde twee houwers te voorschijn en dreigde de vrouw daarmee te zullen doden.

De doodsbange vrouw rende de winkel binnen, waar ze de arbeiders om hulp vroeg. Deze liepen de winkel uit en probeerden de man te ontwapenen. Het lukte hen om de dronkaard te ontwapenen en de politie voor hem in te schakelen.

Na de melding kwam de politie ter plaatse, die de verdachte heeft overgebracht naar het politiebureau. Hij werd donderdag na ontnuchtering bij een hulpofficier voorgeleid, die na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie de 53-jarige driftkop in verzekering heeft gesteld.

5 REACTIES

 1. Hulde aan de werknemers van de supermarkt die de ‘bedelaar’ aangehouden hebben. Ondankbaar is hij wel wat had hij dan verwacht ? Dat de hardwerkende vrouw zijn mondje zou voeden ?
  gemodereerd

 2. Dit soort klootzakken hoort niet in het gemeenschap!! naar een speciale oord plaatsen!!
  gemodereerd

 3. Volgens mij wilde hij alles in balans brengen om zijn worst terug aan haar te geven, nadat hij haar worstje had opgegeten!! Hij heeft alleen de verkeerde manier toegepast!!
  gemodereerd

 4. Weer een voorbeeld hoe ondankbaar menselijke wezen kunnen zijn.
  Je krijgt een vinger maar je wil een hele hand
  mijn moeder zei altijd..geen beter wezen dan een hond
  Geef je hond eten want die waakt over je en nooit een grote bek
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.