Je eigen naambord met de Nederlandse vlag en de vlag van Suriname

5
naambord met de Nederlandse vlag en de vlag van Suriname

Steeds meer mensen in Nederland ontdekken de producten van designnaambord.nl en laten een uniek naambord voor de voordeur van hun woning vervaardigen. Zo ook deze huiseigenaar, die een naambord met de Nederlandse vlag en de vlag van Suriname liet maken (foto).

Heb jij nog altijd het juiste naambordje voor je voordeur niet gevonden en ben je op zoek naar een naambord met uniek design in stijl? Dan zal je in het assortiment vast wel vinden wat je zoekt. Bekijk ook de vlaggen collectie.

De naamborden zijn ontworpen door Shounak Tewarie – byShounak.com. Ook andere designs zijn mogelijk.

De naamborden worden geleverd binnen 5/7 werkdagen, inclusief boorgaten en rvs afstandhouders. Andere vlaggen combinaties zijn ook mogelijk, maar maximaal 2 vlaggen.

5 REACTIES

 1. Ik zou een naambord willen hebben van nog meer vlaggen van herkomstlanden, als je begrijp wat ik bedoel.

  Moet kunnen, ja toch? Zelf met meer namen op de naambord.

  Er moet verschil zijn en dat moet duidelijk zichtbaar zijn.

  Alle Surinamer zijn Surinamers, maar sommige Surinamers zijn meer dan andere Surinamers, wat afkomst betreft.
  gemodereerd

 2. Ik wil tot nu toe alleen in Suriname en helemaal niet in Nederland women, maar mijn liefde voor Surinaamse is toch niet zo groot dat ik de hele dag met een Surinaamse vlag (of welke vlag dan ook) wil lopen zwaaien. De fanatiekste vlaggenzwaaiers in Suriname, zijn vaak de grootste ‘abani’ die het land vernietigen.
  gemodereerd

 3. ZO GAAN ZIJ AL DIE suus ( criminelen) OPZOEKEN EN WETEN ALWAAR ZIJ ZICH BEVINDEN!! Dus het wordt heel makkelijk geen verkeerde persoon gepakt!! Wel een goed idee, dat er gen verkeerd iemand gepakt wordt!1 ieder een naam voor de deur! alle voordelen heeft zijn hmmmm?? je weet het wel!! zij weten nu wel wie jij bent met geld! Dus ps wel op a.u.b.!! het is een advies wees gewaarchuwd, want SU zit vol met ROVERS!!! en zij doen dingen met jou hor!! WILT IEMAND NOG MET MIJ IN DISCUSSIE?? KOM MAAR OP!!
  gemodereerd

 4. Helemaal eens met Henkes. De mensen die zichzelf Surinamer noemen en valse vaderlandsliefde hebben. Ze wonen wel in Suriname maar hebben een Europees of USA paspoort. Hun levensstijl is meer Europees en Noord-Amerikaans. Ze doen alleen boodschappen bij Choi’s en Tulip. Van antroewa en sopropo moeten ze niks hebben.
  Zij houden NIET van hun land en de Surinamers, ze houden wel van het door corruptie verkregen geld en concessies verkregen door de corrupte en liegende politici en regeringen.

  Geen failed state. Maar een Neverending Hopeless State.
  gemodereerd

 5. Correctie:

  Alle Surinamers zijn Surinamers, maar Surinamers heb je in heel veel soorten. Net zo veel Surinamers net zo veel verschillen bij de Surinamers. Kort, lang, dun, dik, rijk, arm, intelligent, ongeletterd, enz. Ook binnen de soort zijn de verschillen groot.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.