woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewelddadige rovers aangehouden na overval op Chinese winkeliers

Gewelddadige rovers aangehouden na overval op Chinese winkeliers

-

Does Travel - naar Suriname

Een Chinese winkelier in Suriname is vanmorgen ernstig gewond geraakt, bij een roofoverval door deze twee mannen. Hij werd door een van de rovers met een hamer bewerkt toen hij zijn vrouw te hulp schoot.

Hedenmorgen omstreeks 07.18 uur kreeg de politie een melding van een brute beroving bij winkel Long Cheng, aan de Sir Winston Churchillweg te Para. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat een van de mannen zich had bewapend met een hamer en de winkelierster trachtte te beroven.

Haar partner schoot haar te hulp maar werd ernstig bewerkt met de hamer, door de verdachte. Ondanks de mishandeling verzetten de slachtoffers zich dusdanig, waardoor de daders zonder medeneming van enig goed de plaats te voet verlieten.

De interventie eenheid RBT Midden, de recherche regio midden en de basis politie startte gelijk een onderzoek. Op basis van het beeldmateriaal, de feiten en omstandigheden resulteerde dat in de aanhouding van twee verdachten.

Het slachtoffer – foto van de politie

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Heel veel werk aan de winkel voor Armand Zunder…Als het Arme Armandje lukt om dit soort rovers te repareren,zal het Nederland ook lukken om excuses aan te bieden voor het slavernijverleden.


    gemodereerd
  2. @ Wilco

    Wat heeft deze 2 Mpp, te maken met het Slavernij verleden ?
    Deze 2 Mpp moeten ze ter plekke elimineren, stelletje luie beesten!!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Verrassend noh
    Daarom moeten ze medicijnen bij de bonumang gaan studeren. bij voorkeur in een ander land. we weten allemaal welk land Gratis overtocht en 10000 srd


    gemodereerd
  4. Mensen Mensen!! De enige oplossing is, dit soort ratten gelijk te trakteren met een 9,5 mm kogel in hun koppen!! Ik heb nl geen andere keus! Het lijkt dat SU vol zit met dit soort ratten!! Allen gelijk afmaken zonder enige adempauze!! Welkom in ons geliefd Suriname!! Kon hesi baka!!! Een mooi land als Suriname heb je nergens heb ik begrepen volgens velen. Volgens mij kan jij je eigen schaduw niet vertrouwen In Suriname!! En als iemand zegt, blijf lekker weg, dan zeg ik a no de fu yu of yu Pa Yu Ka..lo sakasaka Yu!! Hopelijk pakken zij jou dit keer!! dan wil ik je wel horen kraaien in welke taal dat wordt!! Da na kaka fowru!! Kukeluuu kuuuuuuu!! mi ka k’ba.


    gemodereerd
  5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

    Gewelddadige rovers aangehouden na overval op Chinese winkeliers.

    Ik heb eigenlijk weinig met mijn reactie aan bovengenoemd artikel.
    Ik ben blij dat deze Rovers door de politie snel zijn aangehouden.

    Het zijn 2 criminele figuren die door hun moeder met een verkeerde (zaadcel) op deze Aardkloot zijn gebracht.
    Verder hebben deze figuren geen enkele goede opvoeding gehad van hun moeder of door de verwekker.

    Ik hoop niet dat ze een lage gevangenisstraf krijgen.


    gemodereerd
  6. Wilco wat voor shit kraai je uit wat heeft Zundert mee temaken helemaal niks het slaat helemaal nergens op die boeven bende rovers criminelen moeten afgestraft worden is toch niet normaal hoe ze een winkelier hebben af getakeld bloedens toe of ben je ook één dervan alltijd gedonder weer met die fucking shit criminelen veral zwarte criminelen die de boel verzieken het zijn gewoon duivels


    gemodereerd
  7. kazi , nou Wilco zegt dat die zundert een moet kijken wat de jeugd allemaal uithaalt , zundert jij moet ook uitzoeken hoe deze jeugd de herstelschade betalen aan de chinees die ze bijna dood geslagen hebben of kijk jij alleen maar in het verleden


    gemodereerd
  8. Nog een opmerking
    Eens zei een politieagent dat chinezen hardwerkende mensen zijn en geen last zijn waarom moet je ze beroven
    Ga ook eerlijk je brood verdienen
    Met een hamer hun hoofd bewerken..ik ken winkeliers die tot hun dood met hun geestelijke gezondheid hebben gesukkeld
    Na hun straf te hebben uitgezeten komen die criminelen weer op straat maar het slachtoffer blijft lijden tot de dood


    gemodereerd
  9. Ik mis een compensatie regeling voor al die hardwerkende mensen die dagelijks mishandeld en beroofd worden van hun bezittingen. Daarnaast zou een trauma instituut moeten komen om deze mensen te begeleiden. Het geld zou de overheid kunnen halen door landbouwprojecten op te zetten waar de gedetineerden gaan werken om de schade te vergoeden.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES