vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Livorno houdt inbreker na wilde achtervolging aan

Politie Livorno houdt inbreker na wilde achtervolging aan

-

Does Travel - naar Suriname

Wetsdienaren verbonden aan het politiebureau te Livorno hebben dinsdagnacht een inbreker tijdens een wilde achtervolging in de kraag gevat. Dit gebeurde omstreeks 04.45u aan de Pandit Paltan Tewarieweg in Suriname.

De zoon van een woningeigenaar werd wakker, nadat hij gestommel hoorde. Hij stond op en keek uit het raam van zijn slaapkamer. Tot zijn schrik zag hij een man bij het raam van de woning van zijn vader staan.

De man was bezig het raam te forceren, waarna de zoon meteen de politie inschakelde. De verdachte was intussen via de ontstane opening de woning binnengedrongen. Intussen had de inbreker waarschijnlijk al door dat hij gesnapt was en kwam hij gauw weer naar buiten.

De ingeschakelde politie was intussen ter plaatse en toen de verdachte dat merkte vluchtte hij weg. Na een wilde achtervolging lukte het de wetsdienaren de 30-jarige Fabian R. in de kraag te vatten.

Hij werd meteen naar het politiebureau overgebracht, waar hij na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld. De verdachte heeft niets buit kunnen maken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Ja, beroepsrisico.
    Gestraft worden terwijl je niets hebt kunnen stellen. Te vergelijken met een vorm van onschuldig veroordeeld worden. Straf van God zouden ze tegen me zeggen.


    gemodereerd
  2. Ik had liever het volgende gelezen, ”Politie” schiet een luie
    flikker( Inbreker) dood na een wilde achtervolging!
    Dan zou ik juichen van blijdschap, en hoop dat er meer
    zouden volgen! Dan was het voor mij persoonlijk goed nieuws
    geweest.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Nibte!! Hij heeft niks gestolen dus mag vrij gesproeken worden!! Er is geen bewijs dat hij iets heeft meegenomen. De raam en de deur was al eerder kapot. De eigenaar moet bewijzen dat het niet zo was!! Fabian de vermoedelijk dader was de weg kwijt want hij was onder invloed van alcohol en dacht dat hij thuis was aangekomen en wilde naar binnen gaan!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES