Maak kans op kaarten voor BORGOE meets PARBO in Rotterdam

1
Maak kans op kaarten voor BORGOE meets PARBO

Komend weekend, op zaterdag 15 oktober, vindt in de Maassilo Rotterdam de XL editie plaats van BORGOE meets PARBO. Een van de hoofdsponsors is PARBO Bier uit Suriname en het bedrijf geeft een aantal kaarten weg. Dus klik snel hier en maak kans op twee gratis kaarten voor het grootste Surinaams feest in Nederland!

Het wordt een waar indoor festival in vier area’s dus haal je kaarten snel via borgoeparty.nl:

*AREA 1 – BORGOE*
In de main area powered by BORGOE, wordt het weer super gezellig met een mix van de beste artiesten en DJ’s van dit moment, die een speciale show voor je zullen neerzetten op het grootste podium van de Maassilo. Line-up: CHUCKIE, POKE, DELANY, LATU, JAYH MARTINA, SHANN, NAYLAMUSIQ, R-REWIND & MC D-JAY! 

*AREA 2 – hosted by VOLTAGE!*
Ja, je leest het goed: op zaterdag 15 oktober ontvangen we de toppers van Voltage! Voltage is ‘RAW & UNCUT’ zonder poespas, tikkeltje ondeugend, een vleugje sexy maar toch net over het randje met een ware smeltkroes van diverse Caribische stijlen zoals Reggae, rubadub, dancehall, bubbeling, calypso, soca en zouk. Line-up: KALIBWOY, DON JAMES, ANDY SAFADO, STEESKO, DAWN PANTY, FANO & MC SHOCKWAVE. Special set by CHUCKIE!

*AREA 3 – PARBO hosted by PASSION*
De derde area staat volledig in het teken van Suriname en Urban-Kawina! Met twee speciale sets van de heetste kawina formatie van dit moment: PASSION. Het wordt weer Surinaams gezellig dus mis dit niet! Line-up: PASSION, GIO & KEIZER, GILLY GONZALES, ANDY SAFADO, SHUG LA SHEEDA & MC LACO!

*AREA 4 – FOOD & CHILL*
Een Surinaams feestje zonder eten bestaat niet. En daarom kun je ook op deze editie genieten van al het lekkers van BOCA – Best of the Caribbean in de food & chill area.

1 REACTIE

  1. Deze lui uit suriname zijn gek geworden komen feesten en dansen en alcohol drinken in koude kille rotterdam en hollanders in de media maar klagen dat hun moeten hard werken en dat het niet loont dat hun geld moeten opbrengen voor imigranten heel zielig janken, maar mij hardwerken loont ook niet hoor maar ik ga niet zielig janken!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.